Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΣΚΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ -- ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν μετά από χτύπημα με τη χρήση μπαλτά, εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες ένας σκύλο...



Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν μετά από χτύπημα με τη χρήση μπαλτά, εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες ένας σκύλος στην Αλεξανδρούπολη από τη Φιλοζωική "Φροντι-ΖΩ".




Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε με το σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες προκάλεσαν άγνωστοι ή άγνωστος μέχρι στιγμής δράστες ή δράστης. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό ενώ το συμπαθές τετράποδο έχριζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης καθώς το κρανίο του είχε ανοίξει στα δύο! Μεταφέρθηκε με ευθύνη των Φιλόζωων σε κτηνιατρείο της περιοχής και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται συνεχώς.




Πρόκειται για ακόμη ένα αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος ζώου που καταγράφεται στην περιοχή ενώ οι Φιλόζωοι ζητούν απ' όσους μπορούν να συνδράμουν οικονομικά για την ανάρρωση αλλά και τα έξοδα του άτυχου ζώου.




Πηγή: Thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.