Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΣΥΓΛΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ EUROGRΟUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ...!

Διαψεύδουν κατηγορηματικά πηγές της Χάγης, της Φρανκφούρτης και των Βρυξελλών, φήμες για έκτακτο eurogroup αυτή την εβδομάδα. «Μυθεύματ...


Διαψεύδουν κατηγορηματικά πηγές της Χάγης, της Φρανκφούρτης και των Βρυξελλών, φήμες για έκτακτο eurogroup αυτή την εβδομάδα. «Μυθεύματα» χαρακτήρισε την πληροφορία πηγή της Κομισιόν και κατέδειξε την προέλευση της φήμης σε κύκλους των Αθηνών

Δείπνο με «πρώτο πιάτο» την Ελλάδα είχαν η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Ο Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με το MEGA, καθησύχασε την Μέρκελ και της είπε ότι έχει αναλάβει ρόλο διαπραγματευτικό για να ρίξει τις γέφυρες εκείνες ώστε να αποκατασταθεί ο διάλογος του Βερολίνου και της Ελλάδας.

Από την πλευρά της η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το MEGA, περιμένει το ραντεβού του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.