Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΙΓΑ" ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ...!!!

...Ο ίδιος ο Βαρουφάκης αποκαλύπτει ότι η μακαρίτισσα μαμά του (πέθανε το 2008) υπήρξε δραστήρια φεμινίστρια «αίγα» (ΕΓΑ= Ένωση Γυναικών...


...Ο ίδιος ο Βαρουφάκης αποκαλύπτει ότι η μακαρίτισσα μαμά του (πέθανε το 2008) υπήρξε δραστήρια φεμινίστρια «αίγα» (ΕΓΑ= Ένωση Γυναικών Ελλάδας) της Αμερικανοβουλγάρας μαμάς του Τζέφρυ: «Θυμάμαι την μητέρα μου να βρίσκεται συχνά με την Μαργαρίτα Παπανδρέου, στην δεκαετία του 70, και να εξορμούν πολλές γυναίκες μαζί στην επαρχία όπου πάσχιζαν να πείσουν τις αγρότισσες ότι είχαν δικαιώματα – ότι η ανδρική βία δεν ήταν κάτι το φυσιολογικό. Ήταν η εποχή της ΕΓΕ που μπήκε δυναμικά και στο σπίτι μου»

4) Στις 22 Σεπτέμβρη 2011, ο Βαρουφάκης είχε βγεί στο «Alter» και είχε αποκαλύψει στον Γιώργο Αυτιά πως ήταν επί 12 χρόνια ανυπότακτος Εξωτερικού και τελικά υπηρέτησε σε Τάγμα Ανεπιθυμήτων στην Σύρο, σε ηλικία 40 ετών!.. Στην συνέντευξη στο iefimerida, ο Βαρουφάκης προσπάθησε να τα μπαλώσει, δηλώνοντας επί λέξει: « Ήμουν πάντα – αυτό να το γράψετε σας παρακαλώ – νομίμως εκτός στρατεύματος. Στην αρχή είχα την κλασική αναβολή στράτευσης λόγω σπουδών. Τότε, πέρασε κάποιος νόμος που πρέπει να έγινε φωτογραφικά για φίλο πολιτικού, που έπιασε και μένα: Υπήρχε η πρόβλεψη να επεκταθεί μέχρι τα 32 χρόνια η αναβολή για όποιον δούλευε σε κάποιο από τα καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Στη συνέχεια πήγα στην Αυστραλία και με έπιασε ο νόμος για τους υπερπόντιους μετανάστες που έπαιρναν εξαίρεση των στρατιωτικών κλήσεων. Δεν έπαιρναν όμως και πιστοποιητικό τύπου Α. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα το 2000 χρειαζόμουν αυτό το πιστοποιητικό προκειμένου να διοριστώ στο Πανεπιστήμιο. Έτσι, κατατάγηκα και υπηρέτησα 4 μήνες, σε τάγμα ανεπιθύμητων... στη Σύρο»... Εφημερίδα "Στόχος"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.