Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: 90 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ....

Την Κυριακή 15η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.00’ σας προσκαλούμε στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ανδρών στην Κόρινθο «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ...

Την Κυριακή 15η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.00’ σας προσκαλούμε στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ανδρών στην Κόρινθο «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» προκειμένου να συμμετάσχετε στην Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως φοιτητών από την Ιερά Μητρόπολή μας. Συνολικώς θα δοθεί το ποσόν των 90.000,00 Ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 90 νέους-νέες της Μητροπολιτικής μας Επαρχίας.
Εφέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα ενισχυθούν φοιτητές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, αφού οι ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως έχουν διαμορφωθεί από την Οικονομική κρίση που μαστίζει την Χώρα μας, επιβάλλουν άμεση και όχι μελλοντική στήριξη, όπως οι «Προικοδοτήσεις» που εγίνοντο τα προηγούμενα χρόνια. Η επιλογή των παιδιών-φοιτητών έγινε από τις Ενορίες και των 13 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεώς μας με κριτήριο την άμεση ανάγκη οικονομικής ενισχύσεως κατά το δυνατόν.
Της Εκδηλώσεως θα προηγηθεί Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης, προστατών της Χριστιανικής συζυγικής ζωής και συνεργών του Αποστόλου Παύλου στον καταρτισμό της εν Κορίνθω Αγίας Εκκλησίας.
Η θετική ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας θα αποτελέσει ευκαιρία αγιασμού σας, τιμή στους εορταζομένους Αγίους, συμπαράσταση στην Ποιμαντική μας μέριμνα, που παρά την οικονομική ύφεση συνεχίζουμε το Φιλανθρωπικό έργο και με την προσφορά αυτή των 90.000 Ευρώ, ενίσχυση και παρηγορία στις οικογένειες των φοιτητών μας αλλά και στήριξη των τροφίμων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου μας, οι οποίοι έχουν βρει σ’ αυτό το Ίδρυμα της Εκκλησίας μας την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει και το οποίο πρέπει και σεις να γνωρίζετε ότι υπάρχει και λειτουργεί παρά τις διάφορες παρουσιαζόμενες αντιξοότητες.

Ι.Μ.Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.