Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ MEGA ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Το σημερινό φαινόμενο λογοκρισίας σταλινικού τύπου από το MEGA και το κόψιμο του προεκλογικού μας δεκαλέπτου στο σημείο που η Χρυσή Αυγ...


Το σημερινό φαινόμενο λογοκρισίας σταλινικού τύπου από το MEGA και το κόψιμο του προεκλογικού μας δεκαλέπτου στο σημείο που η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες με ονοματεπώνυμο, αποδεικνύει πως στην Ελλάδα έχει καταλυθεί οριστικά η νομιμότητα και οι ελεύθερες εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή πληρώνει το τίμημα της Αλήθειας με φυλακίσεις και σταλινική λογοκρισία, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και τα πολιτικά τους φερέφωνα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

1 σχόλιο

  1. Έτσι είναι αρχηγέ συμφωνώ μαζί σου!Το θέμα είναι ο Ελληνικός λαός αυτή την αδικία που βλέπει να απαντήσει ανάλογα στις κάλπες!ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.