Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κάλεσε το Σάββατο όσους Εβραίους της Γαλλίας το επιθυμούν να μεταναστεύσουν για ασφάλεια στο Ισραήλ, μετά την τ...


Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κάλεσε το Σάββατο όσους Εβραίους της Γαλλίας το επιθυμούν να μεταναστεύσουν για ασφάλεια στο Ισραήλ, μετά την τζιχαντιστική επίθεση και ομηρεία στο παντοπωλείο κασέρ (εβραϊκών τροφών) στο Παρίσι, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ομήρους.

«Προς όλους τους Εβραίους της Γαλλίας, όλους τους Εβραίους της Ευρώπης, σας λέω: το Ισραήλ δεν είναι μόνο ο τόπος προς τον οποίο στρέφεστε για να προσευχηθείτε, το κράτος του Ισραήλ είναι το σπίτι σας», είπε.

Από την Τετάρτη, μετά το μακελειό στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι, το Ισραήλ καταγγέλλει «απόπειρα των δυνάμεων του κακού που ενσαρκώνει ο εξτρεμιστικός ισλαμισμός να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στη Δύση».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κάλεσε επίσης το Παρίσι να διατηρήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από τους εβραϊκούς θεσμούς στη Γαλλία.

Το 2014, για πρώτη φορά από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, η Γαλλία ήταν η πρώτη χώρα προέλευσης μεταναστών προς το Ισραήλ. Περισσότεροι από 5.000 Εβραίοι μετανάστευσαν κατά τη διάρκεια του έτους στο Ισραήλ, έναντι 3.289 το 2013.

tribune.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.