Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΟΥΜΕ ΤΑ 24ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ! Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, ΚΡΑΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Η "ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ ΠΕΘΑΝΕ"

Ο συγγραφέας, εραστής των Αθηνών (των μισών σίγουρα κατά δήλωσή του) και ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το διάγγελμα Σαμαρ...



Ο συγγραφέας, εραστής των Αθηνών (των μισών σίγουρα κατά δήλωσή του) και ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το διάγγελμα Σαμαρά και την απάντηση Τσίπρα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την ψήφο του και να ψηφίσει Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού δεν αλλάζει η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου έχει τίτλο «Η θεία Λένα πέθανε» και ο ανεξάρτητος βουλευτής παρατηρεί πως ο πρωθυπουργός «έκανε ένα βήμα προς την εθνική συνεννόηση», ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει «σταθερός στον λαϊκιστικό του μαξιμαλισμό».

«Αλέξη, ώρα να μεγαλώσεις», καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε τι έγραψε ο πρώην ΣΥΡΙΖΑίος και υποψήφιος ΠΟΤΑΜΙσιος Τατσόπουλος:


Η ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ ΠΕΘΑΝΕ

Όπως και το τανγκό -μη λέμε ξανά και ξανά τις ίδιες κοινοτοπίες- έτσι και η εθνική συνεννόηση χρειάζεται ΔΥΟ. Εθνική συνεννόηση με ΕΝΑΝ δεν γίνεται. Σήμερα ο Σαμαράς έκανε ένα βήμα προς την εθνική συνεννόηση. Ο Τσίπρας, σταθερός στον λαϊκιστικό του μαξιμαλισμό, δεν έκανε κανένα. Θέλει Εκλογές και τις Θέλει Τώρα. Από τη στιγμή που ο Τσίπρας απορρίπτει την πρόταση του Σαμαρά, η πρόταση του Σαμαρά μετατρέπεται αυτομάτως σε πρόσχημα για τη συγκέντρωση 180 ψήφων στην τρίτη ψηφοφορία. ΄Εχω δηλώσει πολλές φορές πως δεν ψάχνω για πρόσχημα ώστε ν” αλλάξω τη ψήφο μου. Δεν πρόκειται ν” αλλάξω τη ψήφο μου εάν δεν την αλλάξει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται να δώσω, ούτε ως απειροελάχιστο ενδεχόμενο, την ανακούφιση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχασε το στοίχημα της προεδρικής εκλογής και τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές επειδή τον πρόδωσε ένας «αποστάτης». Αλέξη, ώρα να μεγαλώσεις. Τέρμα τα παραμύθια με τους «αποστάτες» Δράκους. ΄Εφτασε η ώρα ν” αντιμετωπίσεις τους αληθινούς Δράκους -και, κυρίως, την ευθύνη των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ επιλογών…

Να τον χαίρεστε όσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψηφίσατε και τον βάλατε στη Βουλή!


tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.