Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ! Η ΝΑΣΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΣΑΪΤΑ 10ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΙΤ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ...!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τη νέα γενιά σημειώθηκε χθες στο ακριτικό νησί, όταν έγινε γνωστό πως μαθητής της τρίτης τάξης του δημοτικού ...


Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τη νέα γενιά σημειώθηκε χθες στο ακριτικό νησί, όταν έγινε γνωστό πως μαθητής της τρίτης τάξης του δημοτικού συμφώνησε να πουλήσει στη ΝΑΣΑ τα σχέδια της καλύτερης σαΐτας του.

Σε σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσε η αμερικάνικη Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος, ανέφερε ως υπεύθυνη για τη διεθνή αναγνώριση του 10χρονου Αντώνη τη δασκάλα του, κυρία Μαρία, η οποία κατέγραψε στο κινητό της μια δοκιμαστική πτήση της σαΐτας και στη συνέχεια τη μεταφόρτωσε στο Youtube.

Φαίνεται πως μέσα σε τρεις μόλις ώρες το βίντεο είχε διαδοθεί από στόμα σε στόμα σε μεγάλο μέρος του διαδικτύου, φτάνοντας τελικά στην οθόνη υψηλά ιστάμενου προσώπου της ΝΑΣΑ, που εντυπωσιάστηκε και επικοινώνησε άμεσα με τους γονείς του εφευρετικού μαθητή.

«Πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία της ελληνικής ψυχής και του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος», υπογράμμισε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε ένα αντίγραφο της σαΐτας από τον 10χρονο μαθητή προκειμένου να κοσμήσει το γραφείο του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος τόνισε πως το μέλλον της χώρας θεμελιώνεται στα σχολεία και διαγράφεται λαμπρό.

Από τη μεριά του ο εφευρέτης της σαΐτας δήλωσε στο «Κουλούρι» πανευτυχής που οι κόποι ετών απέδωσαν καρπούς και τόσο χαρτί τετραδίων δεν πήγε χαμένο, ενώ θέλησε να περάσει προς όλους τους μαθητές το μήνυμα πως δεν υπάρχει λόγος να προσέχουν στο μάθημα.

Τέλος, σημείωσε πως ήδη του έχει προσφερθεί υποτροφία από το πανεπιστήμιο ΜΙΤ της Βοστώνης και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της ΝΑΣΑ για να μετακομίσει μόνιμα εκεί με τους γονείς του το συντομότερο δυνατόν. nifitsa

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.