Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AΠΙΘΑΝΗ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ! ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ"

  'Τέτοιου είδους κλοπή δεν έχει ξανασυμβεί'' σχολίαζαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο συνεργείο... Όλα ξεκίνησαν χθες ...


 

'Τέτοιου είδους κλοπή δεν έχει ξανασυμβεί'' σχολίαζαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο συνεργείο...

Όλα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα (11-12-2014) όταν οι δύο δράστες έκλεψαν ΙΧ αυτοκίνητο 48χρονου Τρικαλινού, που βρισκόταν σε χώρο συνεργείου στο 4οχλμ της Ε.Ο Καλαμπάκας-Τρικάλων. Μάλιστα, το όχημα ήταν στο συνεργείο λόγω βλάβης στον κινητήρα και οι δράστες για να το «βουτήξουν» τοποθέτησαν νέο κινητήρα στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων όπου συγκέντρωσαν στοιχεία καθώς και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που ήταν τοποθετημένο στο συνεργείο. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το υλικό σε συνδυασμό με τις έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν χθες το βράδυ στον εντοπισμό και την σύλληψη τους ενός δράστη.

Πρόκειται για 28χρονο Τρικαλινό, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται σε λίγη ώρα να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Τρικάλων για τα περεταίρω, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού του.
freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.