Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Εχθές το απόγευμα στην εκπομπή “ΣΚΑΪ στις 6″ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου προχώρησε σε μια άνευ προηγουμέ...


Εχθές το απόγευμα στην εκπομπή “ΣΚΑΪ στις 6″ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενη στην πρόταση Ντογιάκου για συλλήβδην παραπομπή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής σε δίκη είπε αναφορικά με την “εγκληματική δράση”: “Και πριν το 2012 είχαν σκοτώσει καμπόσους…”.

Στην ερώτηση του Μπογδάνου: “Είχαν σκοτώσει και άλλους πριν το 2012;” η Μάνδρου επιβεβαίωσε για δεύτερη φορά την συκοφαντική αναφορά: “Ναι, και πριν το 2012 είχαν σκοτώσει καμπόσους…“.

Στην συνέχεια μάλιστα επιβεβαίωσε για τρίτη φορά την ψευδέστατη αναφορά λέγοντας πως: “Αν η Δικαιοσύνη δεν τους είχε σταματήσει, θα είχαν σκοτώσει κι άλλους…“

Αυτήν την στιγμή το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής συντάσσει αγωγή και μηνυτήρια αναφορά κατά της Ιωάννας Μάνδρου και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.