Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ, ΜΕΤΑ ΓΚΑΖΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΠΟΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΓΕ; ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του νεαρού οδηγού του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα ...



Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του νεαρού οδηγού του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόροι Πέτρου Ράλλη, το πρωί της Τετάρτης.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου Μάριαν Ερβίς, 27 ετών Αλβανός υπήκοος, διώκεται πλέον για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (κακούργημα) και επιπλέον για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο 27χρονος, που νοσηλεύεται φρουρούμενος, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, ενώ φέρεται να υποστηρίζει ότι πάσχει από επιληψία και ότι υπέστη κρίση την ώρα του δυστυχήματος.

Εν τω μεταξύ, βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, μία ημέρα μετά το τραγικό τροχαίο, αποδεικνύει την "τρελή" πορεία του Smart στον κεντρικό δρόμο, ελάχιστα πριν παρασύρει και τραυματίσει θανάσιμα τα τρία θύματά του.

Όλα άρχισαν όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου (smart) τράκαρε με ταξί και ανέπτυξε ταχύτητα, για να απομακρυνθεί από το σημείο.

Αφού μπήκε στο δεξί ρεύμα της Πέτρου Ράλλη, με κατεύθυνση τη Νίκαια, έπεσε επάνω σε περίπτερο και παρέσυρε και διαμέλισε μία γυναίκα, καθώς και τον αστυνομικό που την ώρα εκείνη έβγαινε από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου προκάλεσε, επίσης και καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, και τραυμάτισε έναν άνδρα και μία γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι αλλά τελικά κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.