Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιά, επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Τρουπή ...



Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιά, επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Τρουπή με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος των προσωρινά κρατούμενων βουλευτών του κόμματος να παραστούν στη συζήτηση που αρχίζει στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου υπεράσπισης του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Αντωνιάδη, έλαβε εντολή από τον εντολέα του να υποβάλει στην εισαγγελική λειτουργό μηνυτήρια αναφορά για την απόφασή της την οποία χαρακτηρίζει “νομικό ατόπημα” και “συνταγματική εκτροπή”. Αναφέρει επίσης, ο κ. Αντωνιάδης ότι το σύνολο των προφυλακισμένων βουλευτών θα προσφύγουν στα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια και στο δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.




Η ανακοίνωση του δικηγόρου έχει ως εξής:
“Ενεργώντας κατ' εντολή του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά το πρωτοφανές νομικό ατόπημα, τη βάναυση παραβίαση του Συντάγματος και τον άνευ προηγουμένου ωμό ευτελισμό της Δημοκρατίας και την ολοκληρωτική απαξίωση της λαϊκής εντολής, που προκλήθηκαν από την τριτοκοσμική απόρριψη του αιτήματος των εκλεγμένων Βουλευτών του τρίτου κόμματος της Ελληνικής Βουλής να παραστούν στη Βουλή στην ύψιστης σημασίας για τη Δημοκρατία συζήτηση και ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση, σας γνωστοποιηθώ ότι μου δόθηκε πάραυτα η εντολή για τη σύνταξη και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά της Εισαγγελέως Μαρίας Τρουπή που ανέλαβε την ιστορική ευθύνη της λόγω συνταγματικής εκτροπής, καθώς και των αυτονόητων ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενέργειά της, και της ταυτόχρονης προσφυγής του συνόλου των παρανόμως προφυλακισμένων στις Φυλακές Κορυδαλλού Βουλευτών στα αρμόδια Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.