Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...!!!

- Bρέθηκε σχέδιο διαφυγής των τρομοκρατών από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Βύρωνα σε 16 λεπτά - Το χτύπημα θα γινόταν σύμφωνα μ...


- Bρέθηκε σχέδιο διαφυγής των τρομοκρατών από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Βύρωνα σε 16 λεπτά
- Το χτύπημα θα γινόταν σύμφωνα με τις σημειώσεις που βρέθηκαν το Σάββατο, δηλαδή σε δύο ημέρες
- Εκείνη την ημέρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της
- Ο Β. Κικίλιας πήγε στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στις 07:30 για να τον ενημερώσει, πριν αναχωρήσει για τον Έβρο


Οι πληροφορίες που έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για τους στόχους των τρομοκρατών, προκαλούν ανατριχίλα, καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως ήθελαν να κάνουν ένα θεαματικό χτύπημα με πολλούς νεκρούς.

Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ξεκάθαρα πως οι τρομοκράτες ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου, δηλαδή το Σάββατο και μάλιστα στις σημειώσεις που βρήκαν και στο μπλοκ που βρέθηκε πάνω στον νεαρό συλληφθέντα είχαν καθορίσει πως στις 3 Οκτωβρίου θα γινόταν η πρόβα τζενεράλε του τρομοκρατικού χτυπήματος.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως το πιθανότερο σενάριο ήταν να σχεδίαζαν οι τρομοκράτες μία βομβιστική επίθεση και αυτό γιατί βρήκαν μία σημείωση όπου δείχνει πως οι τρομοκράτες του Επαναστατικού Αγώνα έψαχναν να βρουν καταστήματα που να μπορούν να αγοράσουν οξυγόνο και ασετιλίνη.

Αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε στην κυριολεξία να κατεδαφίσει ένα ολόκληρο κτίριο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι αρχές. Για αυτό το λόγο η Αντιτρομοκρατική θεωρεί πως ο πιθανότερος στόχος το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού.

Το αιτιολογούν αυτό πρώτον γιατί το Σάββατο θα γίνει μία εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και δεύτερον γιατί στις σημειώσεις που βρέθηκαν πάνω στον νεαρό που συνελήφθη βρέθηκε μία διαδρομή από τη λεωφόρο Αμφιθέας – κοντά στα γραφεία της Ν.Δ.- η οποία μάλιστα ήταν και χρονομετρημένη και διαρκούσε 16 λεπτά.

Αυτό σημαίνει πως οι τρομοκράτες είχαν χρονομετρήσει πόσο χρόνο θα χρειάζονταν για να διαφύγουν εάν ενδεχομένως χτυπούσαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Επειδή όμως ακόμα η γιάφκα με τα όπλα και τα εκρηκτικά δεν έχουν βρεθεί ακόμα, αυτό αποτελεί έναν μεγάλο πονοκέφαλο για την Ελληνική Αστυνομία, ενώ το γεγονός πως δεν έχει συλληφθεί ακόμα η Ρούπα, δημιουργεί και νέους φόβους.

Ήταν τέτοια η σοβαρότητα αυτών των πληροφοριών για αυτό το χτύπημα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας ενημέρωνε μόνο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το πρωί της Πέμπτης στις 07:30 ο κ. Κικίλιας βρέθηκε στο σπίτι του πρωθυπουργού στην Κηφισιά, προκειμένου να τον ενημερώσει πριν αναχωρήσει για τον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.