Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΗΠΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ...


ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΗΠΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΝΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΝΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ":

"Βρώμικη επίθεση" από την φίλα προσκείμενη στη Χρυσή Αυγή, εφημερίδα "Στόχος" καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το "Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος". Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο "Στόχος" επιτίθεται στο "Δίκτυο" εξαιτίας της αποκάλυψης για καψόνια, βρισιές και απειλές υπαξιωματικού σε φαντάρους που υπηρετούν στο Μεσολόγγι.

"Αυτή τη φορά ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ επιτίθεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί αποκαλύψαμε τα καψόνια, τις βρισιές και τις απειλές υπαξιωματικού σε φαντάρους που υπηρετούν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ οι φασίστες επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπεραμυνόμενοι της αυθαιρεσίας-παρανομίας του στελέχους, αλλά και της διοίκησης του ΚΕΝ που επιτρέπει την εκδήλωση τέτοιου είδους ακραίων περιστατικών, το συγκεκριμένο στέλεχος ελέγχεται υπηρεσιακά και εκκρεμεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τα μέλη του "Δικτύου" κάνουν επίσης λόγο για δήθεν αποκαλύψεις του "φασιστικού" όπως το αποκαλούν, εντύπου το οποίο αναφέρει ότι "αυτοί οι τύποι έχουν και εκπομπή στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ", πράγμα το οποίο μόνο κρυφό δεν είναι. Αναφέρουν συγκεκριμένα: "Το φασιστικό έντυπο διατηρώντας τις συνήθειες των χαφιέδων που παραδοσιακά εντρυφούσαν στην ακροδεξιά, αποκαλύπτει ότι «αυτοί οι τύποι έχουν και εκπομπή στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνεργάζονται στενά με τους αντιρρησίες συνείδησης!». Βεβαίως, οι παραπάνω πολιτικές συνεργασίες όχι μόνο κρυφές δεν είναι, αλλά ελπίζουμε ότι συμβάλλουν στην ανάταση του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος".

Η ανακοίνωση του "Δικτύου" καταλήγει ως εξής: "Ευχαριστούμε την αρθρογραφία του ΣΤΟΧΟΥ για τη διαφήμιση που μας κάνει. Πιστεύουμε, ότι ακόμη και σε αυτό, το συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό, θα βρεθούν κάποιοι που θα αισθανθούν την ανάγκη να μην ταυτίζονται με συλλογισμούς Ραταπλάν.

Το ίδιο το κείμενο, με την παρουσίαση της ανακοίνωσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα της σύγκρισης και κατανόησης ποιος υπερασπίζεται το Άδικο, την Απανθρωπιά, την Καταπίεση, τη Προσβολή, την Ύβρη. Ποιος τελικά υπερασπίζεται την ίδια την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζιτών.

Τελικά τι κατάφερε μια σελίδα κείμενο στο φασιστικό ΣΤΟΧΟ; Να αποδείξει σε όλους ότι οι ΝΑΖΙ είναι Τσιράκια του αστικού συστήματος εξουσίας και των πλουσίων. ΕΥΓΕ…"

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΣΑΝ. Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΤΩΝ "ΔΙΚΤΥΩΝ", ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

11 σχόλια

  1. Οι προδοτες του δικτυου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κανουν τη δουλεια σας νεοναζιστοπιθηκοι γι' αυτο καλυτερα να δειξετε λιγο σεβασμο. Εσεις θα επρεπε να ησασταν οι πρωτοι που θα ξεμπροστιαζατε και θα καθαριζατε τα σωματα ασφαλειας, αλλα αφου εσεις οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ δεν εχετε τα αρχιδια, το κανουν αλλοι για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι οι μαλακες σε αυτην την χωρα μαζευτηκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες του "Στόχου", μακράν των αχρήστων ηθικολογιών, το θέμα είναι πολύ ευρύτερον καί θα πρέπει να το εξετάσετε προφανώς επί της κάτωθι βάσεως: η Ελλάδα, ως χώρα, υπέγραψε ορισμένες διεθνείς συνθήκες καί συμφωνίες, ενώ ταυτοχρόνως αναγνωρίζεται ότι κάθε στρατεύσιμος ή στρατεύσιμη, πέραν της ιδιότητος του στρατιώτου ή της στρατιωτίνος, ταυτοχρόνως διατηρεί καί την ιδιότητα του πολίτου ή της πολίτιδος καί άρα θα πρέπει να τυγχάνει του αναλόγου σεβασμού εκ μέρους των ανωτέρων του/της. Μάλιστα, όταν είναι απλώς ένας πολίτης ή μία πολίτιδα εκ των "κληρωτών" της ολιγομήνου θητείας, έτι περισσότερον οφείλει να συνυπολογίζεται η προσωρινότητα της διαμονής του/της εντός των ενόπλων δυνάμεων, οπότε καί η σχετική αντιμετώπισή του/της θα διαφέρει έναντι της αντιστοίχου των μονίμων οπλιτών, υπαξιωματικών καί αξιωματικών. Άρα, προφανώς πρέπει να διαχωρισθούν οι σχετικές πρακτικές της αγενούς συμπεριφοράς των μονίμων οπλιτών-οπλίτιδων, υπαξιωματικών καί αξιωματικών, ούσες απαράδεκτες, αμέσως καί ασυζητητί απορριπτόμενες, από τις πρακτικές ασκήσεις εν καιρώ ειρήνης, χάριν εκπαιδεύσεως προς πόλεμον, καθώς αυτές προετοιμάζουν χάριν δυσκόλων συνθηκών της ανθρωπίνης επιβιώσεως. Έτερον εκάτερον.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπουρδολογία σε όλο της το μεγαλείο.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπάρτακος και πράσινα άλογα??? Τί δουλειά έχει ο ιστορικός Σπάρτακος ο οποίος ήταν πολεμισταράς πρώτης τάξης και μαχητής της ελευθερίας, με
    αυτά τα άθλια δειλά, συχαμένα, νεοταξιτικα σκουλίκια???? με όλους αυτούς τούς θρασείδειλους λακέδες της νέας εποχής, τους μισθοδοτούμενους από τις ΜΚΟ των Προτεσταντο Σιωνιστών του Ροκφέλερ και του Σώρος.Εάν εφαρμοζότανε ο νόμος στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτών του Κυνο-Βουλίου καί συλλήβδην όλοι όσοι άσκησαν εξουσία μετα από την μεταπολιτευση στην χώρα ΄επρεπε να έχουνε εκτελεστεί σε δημόσια θέα για εσχατη προδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ?????????????????????????????????τι λες τι γράφεις ????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτό είναι το κατάλοιπο του Πολυτεχνιακού προλεταριάτου. Δαμανάκη, Λαλιώτης, Μπίστης, Τζουμάκας και τόσα άλλα αποτυπώματα που άφησαν οι ψευτοαριστεροί με τις ΔΕΞΙΕΣ τσέπες των Β. Προαστείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάθετε πρώτα να γράφετε Ελληνικά με πεζά, τονισμό και σωστή ορθογραφία, και μετά σχολιάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επί των εν λόγω ενστάσεων απαντώ τα κάτωθι.
    (Α) Φίλτατε/Φιλτάτη ΧρυσΓεωργ, αν θεωρείς ανοησίες τις σχετικές επισημάνσεις μου, τότε απλώς διάβασε καί μελέτησε τα κάτωθι:
    (1) άρθρα 4-25Σ. επί της ιστοσελίδος με τα στοιχεία
    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma
    καί 28Σ. καθώς αναφέρεται ότι σε περίπτωση επικύρωσης διεθνούς συνθήκης καί θέσεώς της σε ισχύν αποτελεί αναπόσπαστον τμήμα του Ελληνικού εσωτερικού δικαίου καί υπερισχύει κάθε άλλης αντίθετης διάταξης νόμου(28.1Σ.).
    (2)(α) Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων(10 Δεκεμβρίου 1.948μ.α.χ.χ.) στην διεύθυνση
    [url]http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=grk[/url]
    (β) [url]http://www.echr.coe.int/Documents/Convention_ENG.pdf[/url] - Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου - 4 Νοεμβρίου 1.950μ.α.χ.χ.
    (γ) [url]http://www.osce.org/mc/39501?download=true[/url] Τελική Πράξη του Ελσίνκι - 1η Αυγούστου 1.975μ.α.χ.χ.
    Προφανώς τα παρατιθέμενα εκ μέρους μου κείμενα των υπογραφεισών διεθνών συνθηκών είναι απολύτως ενδεικτικά. Τώρα, εάν επιθυμείτε μία συζήτηση περί της ενδεχομένης αναγκαιότητος καταγγελίας τους εκ της Ελλάδος ή περί της τηρήσεώς τους, αυτό είναι συζητήσιμον καί συνυπολογιζομένων των συνεπειών επί του αποδήμου καί του αλυτρώτου Ελληνισμού.
    (Β) Το σκεπτικόν περί της ονομασίας των μελών του "Δικτύου Σπάρτακος" εκ του Έλληνος Θρακός μονομάχου, είναι απλούστατον. Προ ελαχίστων δεκαετιών, ίσως δύο ή τριών αιώνων, κάποιοι Δυτικοί απεπειράθησαν την προώθησιν κινήσεως χάριν βελτιώσεως της διαβιώσεως των Δυτικών εργατών, εντός των Δυτικών πόλεων. Μάλιστα, καθώς παρετήρησαν κάποιες ομοιότητες μεταξύ των εργατών της εποχής τους καί των αντιστοίχων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, θεώρησαν ότι όπως τότε στην εποχή της Ρώμης ο Σπάρτακος εξήγειρε τους δούλους καί τους απόρους κατά των καταπιεστών, έτσι καί τότε ήταν αναγκαίον κάτι σχετικόν. Μάλιστα, ο σκοπός του Σπάρτακου ήταν όχι μία διάλυση της Ρώμης, αλλά η φυγή των απόρων καί των δούλων εκ της Ιταλίας προς τις πατρίδες τους καί άρα ουσιαστικώς δεν επιθυμούσαν πόλεμο, παρά μόνον αμύνονταν με σκοπόν την φυγήν τους. Έτσι, αργότερα, τόσον οι ιδρυτές του μετέπειτα Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ρόζα Λούξεμπουργκ καί Κάρολος Λίμπκνεχτ
    ονόμασαν την κίνησίν τους αρχικώς "Σπαρτακιστές" όσον καί τώρα οι σημερινοί "αντιρρησίες συνειδήσεως" ονομάζουν την κίνησίν τους "Δίκτυον Σπάρτακος".
    Αυτό είναι συνοπτικώς το σκεπτικόν τους, ανεξαρτήτως της όποιας διαφωνίας ή συμφωνίας μας μαζί τους. Απλώς το καταγράφω ενημερωτικώς.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Κατρακίλη (17/10/14 2:03 μ.μ.):

    Γράφετε "...μία πολιτίδα". Το΄σωστό είναι "...μία πολίτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα αυτό το δίκτυο είναι μία οργάνωση του Σύριζα και λοιπών ανθελληνικών σκουπιδιών,οι οποίοι μισούν τον Στρατό και την Αστυνομία και έχουν παρεισφρήσει στον Στρατό μας γιά να υπονομεύουν και να ρουφιανεύουν τις όποιες ασκήσεις και τακτικές του Στρατού μας,μέχρι να τον διαλύσουν τελείως,όπως έκαναν και με την Παιδεία.
    Κάποιοι να τους σταματήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.