Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

-ΒΙΝΤΕΟ- ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ: ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ! ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΤΑΡΣΥΕΣ...

Πρόκειται για έναν 23χρονο αφροαμερικανό ο οποίος ήταν οπλισμένος δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών Αναστάτωση επικρατεί ξανά ...


Πρόκειται για έναν 23χρονο αφροαμερικανό ο οποίος ήταν οπλισμένος δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών
Αναστάτωση επικρατεί ξανά στην περιοχή Φέργκιουσον, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έπειτα από ένα άλλο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα την Τρίτη και είχε ως αποτέλεσμα των θάνατο ενός άντρα από τα πυρά δύο αστυνομικών.


Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα έπεσε νεκρό περίπου 6 χιλιόμετρα από το σημείο όπου το προηγούμενο Σάββατο σκοτώθηκε ο 18χρονος αφροαμερικανός Μάικλ Μπράουν, ενώ φέρεται να ήταν οπλισμένο με μαχαίρι.


Το CNN μετέδωσε πρόκειται για έναν 23χρονο αφροαμερικανό ο οποίος ήταν οπλισμένος δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει να τους πλησιάζει, ενώ ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Σέντ Λούις Σαμ Ντότσον είπε πως ο ύποπτος φερόταν παράξενα.


Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και έβγαλε ένα μαχαίρι και φώναξε: «Σκοτώστε με».


«Οι αστυνομικοί του ζήτησαν επανειλημμένα να σταματήσει και να πετάξει στο μαχαίρι. Ωστόσο συνέχισε να κινείται προς το μέρος του και έφτασε μόλις λίγα μέτρα από τον έναν αστυνομικό. Τότε και οι δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του», δήλωσε ο Ντότσον.ο Ντότσον.

1 σχόλιο

  1. kai stin souhdia ,ean plhsiaseis astunomiko me maxairi,tote se ka8arizoun KATEU8EIAN!!!! Mpam kai katw!!!mono stin Ellada oi "Mpatsoi" trwne karpazies apo anarxikous-Lhstes -ktl,xwris na exoun to dikaiomma tis amunas....
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.