Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ.

Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 έγινε η  εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων Καταδρομέων  κατά τους αγώνες του έθνους.  Στην παραπάνω εκδήλωση...


Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 έγινε η εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων Καταδρομέων κατά τους αγώνες του έθνους. Στην παραπάνω εκδήλωση παρέστησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι τρεις Ευρωβουλευτές του κόμματος. Μετά το πέρας της εκδηλώσεως οι Στρατηγοί Συναδινός και Επιτήδειος έγιναν αντικείμενα θερμών εκδηλώσεων αγάπης από τους παρισταμένους συναδέλφους τους.

Η κατάσταση αυτή προφανώς πανικόβαλε το κατεστημένο πολιτικό σύστημα το οποίο έσπευσε να αντιδράσει με τον γνωστό ανόητο, μικροπρεπή και αναποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο έχει συνηθίζει να συμπεριφέρεται όταν πιέζεται. Έδωσε εντολή στο ΓΕΕΘΑ να μη καλούν πλέον οι στρατιωτικοί Σχηματισμοί βουλευτές στις διάφορες  εκδηλώσεις τους όπως εθιμοτυπικά συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά, καθιέρωσε μία πολύπλοκη και άκρως γραφειοκρατική διαδικασία, με προφανή σκοπό να αποφύγει την επαφή «ανεπιθυμήτων» πολιτικών με τους πρώην συναδέλφους τους και τις οικογένειές τουςΗ πρώτη εφαρμογή της νέας αυτής τακτικής θα γίνει την Παρασκευή 6η Ιουνίου 2014 στην Σχολή Πυροβολικού στην οποία θα πραγματοποιηθεί η απονομή των αποφοιτηρίων των Ανθυπολοχαγών Πυροβολικού της Τάξεως 2013. Είναι πολύ πιθανόν ακόμη και ως απλοί επισκέπτες, χωρίς πρόσκληση, να παραστούν «ανεπιθύμητοι» βουλευτές ή Ευρωβουλευτές πρώην Αξιωματικοί, να δημιουργήσουν πρόβλημα στους  εν ενεργεία συναδέλφους τους.

Η απαράδεκτη αναβίωση της «Μπεγλιτείου» φιλοσοφίας περί διακοπής του ομφαλίου λώρου μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι καταδικασμένη να πέσει και πάλι στο κενό και οι θλιβεροί εμπνευστές της θα λάβουν την απαξίωση και την αμοιβή που τους αρμόζει. Οι δεσμοί που συνδέουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι διαχρονικά πανίσχυροι και στηρίζονται στις αρχές και τα ιδανικά με τα οποία έχουν γαλουχηθεί, τα οποία έχουν υπηρετήσει και τα οποία εκφράζονται με την στολή που φορούσαν και φορούν, που έχει ποτισθεί με τον ιδρώτα αλλά και το αίμα τους.
Οι νοσηροί πολιτικοί εγκέφαλοι οι οποίοι αντί να προσπαθήσουν να εξαλείψουν τα εγκλήματα κατά του έθνους και του ελληνικού λαού που εξήγειραν την φιλοπατρία και την εθνική συνείδηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πιστεύουν πως θα μειώσουν την οργή, την αγανάκτηση και την λογική αντίδρασή τους, εφαρμόζοντας «αστυνομικά» μέτρα εναντίον τους. Η κατάληξη αυτής της πρακτικής είναι προφανές ότι τους οδηγεί σε αδιέξοδο, το οποίο, μοιραίως γι’ αυτούς θα τους οδηγήσει και στην έξοδο από την πολιτική σκηνή της χώρας «επ΄αγαθώ της φιλτάτης ημών πατρίδος», όπως είχαμε συνηθίσει, εμείς οι παλαιότεροι να ακούμε στο τέλος κάθε ομιλίας πατριωτικού περιεχομένου. Την σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας, η φράση αυτή αποκτά περισσότερο από κάθε άλλη φορά ουσιαστικό περιεχόμενο.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.