Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ- ΜΟΥΖΝΙΕΚΣ "ΑΝΗΣΥΧΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΥΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!

Εκτός από τις θρασύτατες επεμβάσεις στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας μας φαίνεται ότι ο γνωστός  ανθέλληνας Νιλς Μούιζνιεκς  έχει και ...


Εκτός από τις θρασύτατες επεμβάσεις στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας μας φαίνεται ότι ο γνωστός ανθέλληνας Νιλς Μούιζνιεκς έχει και «ευαισθησίες» για άλλα ζητήματα, όπως π.χ. η ανεργία των νέων. Με ένα κείμενό του γραμμένο φυσικά από την άνεση του παχυλού μισθού που λαμβάνει και του πολυτελούς βίου που διάγει, ο καλοπερασάκιας αυτός σημειώνει πως τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη σημειώθηκαν στην Ελλάδα (56,8%), ενώ και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι υψηλά.

Μιλώντας εκ του ασφαλούς, ο Μούιζνιεκς εκφράζει «έντονη την ανησυχία του για την αύξηση του αριθμού των νέων που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, κατάρτισης ή εκπαίδευσης». Συνεχίζοντας «ο πολύς» Μούιζνιεκς  αναφέρει ότι «τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι νέοι κατά τη μετάβασή τους από την εκπαίδευση στην εργασία μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες και στην απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Κινδυνεύουμε να δημιουργήσουμε μια “χαμένη γενιά” των απογοητευμένων νέων ανθρώπων, με σοβαρές συνέπειες για την αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών, την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα».

Έχει το θράσος και την αναίδεια ο άπατρις αυτός θιασώτης του φιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης να «ανησυχεί» για την ραγδαία αύξηση της ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Νεολαία. Ο υποκριτής αυτός, που θέλει να τσακίσει την έννοια του Έθνους-Κράτους και να καταργήσει κάθε στοιχειώδη έλεγχο στα σύνορα των κρατών, ο υποτακτικός του Σόρος, ο οποίος επιθυμεί να γεμίσει την Ευρώπη με στρατιές λαθρομεταναστών «θλίβεται» για την τραγική κατάσταση των νέων. Το ανθρωπάκι αυτό, το οποίο εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι στην Χώρα μας δεν βρίσκεται μια στιβαρή Εθνική Ηγεσία που θα του απαγορεύσει ρητά και κατηγορηματικά να ξαναασχοληθεί με την Πατρίδα μας, αλλά συνειδητοί εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων, όχι μόνο δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να έχει άποψη για τα προβλήματα της Νεολαίας αλλά του αναλογεί μέγιστη ευθύνη γι’ αυτά με την σκανδαλώδη προώθηση των «δικαιωμάτων» των λαθρομεταναστών.

Η ισχυροποίηση του Εθνικού Κράτους, η αυστηρή πάταξη της λαθρομετανάστευσης, η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή είναι οι βασικοί εκείνοι τομείς προκειμένου να κινηθεί κάθε Ευρωπαϊκό Κράτος στην επίλυση των προβλημάτων του και φυσικά στο να καταστήσει τη Νεολαία του ξανά Υπερήφανη και Δυνατή. Οι διάφοροι Μούιζνιεκς να πάψουν να «ανησυχούν» υποκριτικά και αν τελικά ενδιαφέρονται ειλικρινά για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών ας τους ταΐσουν διαμέσου του πλουσιοπάροχου μισθού τους και ας τους φιλοξενήσουν στις πολυτελείς κατοικίες τους, εξυπηρετώντας κάθε είδους επιθυμίες τους…

Γιώργος Μάστορας

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.