Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΑΚΑΖΟΥ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ... ΜΕ ΚΑΠΟΕΪΡΑ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! -ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-

Παιδιά από τη Βραζιλία με ελληνικές σημαίες και μπλουζάκια βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Μετά από αρκετές ώρες ταλαιπωρίας, η οποία...


Παιδιά από τη Βραζιλία με ελληνικές σημαίες και μπλουζάκια βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο

Μετά από αρκετές ώρες ταλαιπωρίας, η οποία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών, η Εθνική έφτασε στη βάση της, στο Αρακαζού, όπου και θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για την πρεμιέρα με την Κολομβία.

Έξω από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκεντρώθηκαν Βραζιλιανάκια με σημαίες και μπλούζες της Εθνικής, περιμένοντας την ομάδα που θα μείνει στη γειτονιά τους.

Ένα άλλο γκρουπ από πιτσιρίκια έπαιζαν καποέιρα με παραδοσιακά μουσικά όργανα, βάζοντας τους πάντες στο κλίμα.

Τα παιδάκια είχαν στα χέρια τους μπιριμπάου, το βασικό μουσικό όργανο της καποέιρα, ενώ κάποια χόρευαν και στους ρυθμούς του, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα.

Φυσικά, τα παιδάκια δεν συγκεντρώθηκαν από μόνα τους. Οι τοπικές αρχές του Αρακαζού φρόντισαν να διοργανώσουν αυτό το mini event για να καλωσορίσουν την Ελλάδα!

Μια κοπέλα σταμάτησε τον Τζαβέλλα και του έδωσε ένα φυλαχτό, ενώ αρκετός κόσμος έσπευσε να βγάλει φωτογραφίες με το Γιώργο Σαμαρά.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο...












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.