Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΙΝΗΣ Ο... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!! ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ!!! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!!

Από το μακρινό Μπαγκλαντές, ο Ζαινούλ Αμπιντίν (Zainul Abidin) - που πλέον τελεί πρόεδρος της Κοινότητας των ομοεθνών του σε Ελλάδα και Ε...

Από το μακρινό Μπαγκλαντές, ο Ζαινούλ Αμπιντίν (Zainul Abidin) - που πλέον τελεί πρόεδρος της Κοινότητας των ομοεθνών του σε Ελλάδα και Ευρώπη - ήρθε στη χώρα μας το 1990 και κατάφερε να πάρει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα, μόλις το 2001.
Στις φετινές εκλογές υποστηρίζει πως «ένα» πρέπει να είναι το κριτήριο της επιλογής υποψηφίων. Αυτοί που δεν θα προδώσουν τα «πιστεύω» του ίδιου και των λοιπών Μπαγκλαντεσιανών. «Θα σταυρώσουμε αυτόν που πορεύεται με βάση το εθνικό συμφέρον και θα σταθεί στο πλευρό μας».
Ο ίδιος ψηφίζει στον πολύπαθο δήμο της Αθήνας. Εκεί όπου η πλειοψηφία μεταναστών καταφέρνει να βρει ένα καταφύγιο διαμονής τα τελευταία χρόνια. «Θα ψηφίσω τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη», δεν διστάζει να παραδεχτεί. «Δουλεύει σκληρά τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους. Εμείς τον συμπαθούμε πολύ», καταλήγει ο Ζαινούλ Αμπιντίν.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.