Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΡΕ...!!! ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: «ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ»...!!!

Εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν χθες όρθιοι και χειροκρότησαν θερμά τον Αντιστράτηγο ε.α., τ. Διευθυντή των Ειδ...


Εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν χθες όρθιοι και χειροκρότησαν θερμά τον Αντιστράτηγο ε.α., τ. Διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων, Ελευθέριο Συναδινό στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγή.

Ο Στρατηγός Συναδινός αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Περιέκλεισε τους λόγους στην φράση του Άγγλου Τόμας Πέιν, «είναι καθήκον ενός πατριώτη να προστατέψει τη χώρα του από μια τέτοια κυβέρνηση» και προέβλεψε υψηλή «διείσδυση» της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου και την επακόλουθη «επέλαση» στο Ελληνικό Κοινοβουλίου.

Αναφορά υπήρξε επίσης στα παπαγαλάκια της ΝΔ που τον καθύβρισαν με χυδαίους και πεζοδρομιακούς όρους επί τη ανακοινώσει της υποψηφιότητας του με το πατριωτικό ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Ο Στρατηγός μετά παρρησίας τόνισε ότι «καταθέτει τα γαλόνια του σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας σε αυτούς που δεν θα τα λερώσουν με λαμογιές, κλεψιές και απατεωνιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.