Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΥΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWSIT TOY ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...!!!

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ... ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΡΟΠ...



ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ... ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ:

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής φέρεται να έχουν τραυματιστεί στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με καταγγελίες οι τραυματισμοί έγιναν σε συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών σε Λαϊκή Αγορά.

Όπως καταγγέλλεται αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν σε υπό κατάληψη κτίριο στο Μαρούσι επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής που έκαναν εκείνη την ώρα πικετοφορία.

Από τη συμπλοκή με ρόπαλα σύμφωνα με την Αστυνομία τραυματίστηκαν 2 άτομα ελαφριά στο κεφάλι. newsit.gr

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΡΙΒΟ ΦΥΣΙΚΑ...



ΔΕΙΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΟ... ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ 50 ΕΝΟΠΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ...!!! ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...!!! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.