Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...!!! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"...!!!!

ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ...


ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ  ΣΕ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ". ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

Μία γυναίκα, μέλος της Χρυσής Αυγής, τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από σύγκρουση μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών έφυγε από κατειλημμένο κτίριο στο Μαρούσι και επιτέθηκε κατά τριών χρυσαυγιτών στην λαϊκή αγορά της περιοχής, κοντά στον σταθμό των ΗΣΑΠ. Από την επίθεση η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ... ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ 50 ΕΝΟΠΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ...!!! ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.