Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...

Ξεπέρασε σε ρεκόρ κωλοτούμπας και τον πρωταθλητή Γιώργη Καρατζαφέρη η    Nτόρα Μπακογιάννη: «Η  ΝΔ είναι φιλελεύθερη παράταξη, δεν είνα...


Ξεπέρασε σε ρεκόρ κωλοτούμπας και τον πρωταθλητή Γιώργη Καρατζαφέρη η  Nτόρα Μπακογιάννη: «Η ΝΔ είναι φιλελεύθερη παράταξη, δεν είναι συνομιλητής φασιστοειδών» δήλωσε η Ντόρα σε συνέντευξή της στον «ΒΗΜΑ FM» και συνέχισε: «Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη, με σημαντική ιστορία, που ουδέποτε παρεσύρθη από ακροδεξιές λογικές και δεν αποτέλεσε συνομιλητή φασιστοειδών».

ΕΜΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ τι έλεγε το καλοκαίρι του 2012 (λίγους μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή) η Ντορούλα: «Βεβαίως και θα δεχόμουν να μιλήσω με τον κύριο Μιχαλολιάκο σε μία τηλεοπτική συζήτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας φοβίζει ο Διάλογος»!..

ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ αργότερα, το 2013, η Ντόρα είχε κάνει την περίφημη δήλωση που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες: «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το "σεις και με το σας". Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή»!..
Αυτά δήλωνε η Ντορούλα για το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά μόλις οι Εβραίοι Σιωνιστές έδωσαν εντολή στους Έλληνες πολιτικάντηδες να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή, η κ. Μπακογιάννη ξεπέρασε στο άθλημα της κωλοτούμπας και τον Αρχηγό του Λάος. 

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.