Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ" ΝΙΚΟΥ ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΒΙΒΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ...!!!

Να προβεί σε μια κίνηση διαμαρτυρίας επέλεξε ο γιος του δολοφονημένου από την «17 Νοέμβρη» Νίκου Μομφεράτου. Ο Γιώργος Μομφεράτος στάθηκ...


Να προβεί σε μια κίνηση διαμαρτυρίας επέλεξε ο γιος του δολοφονημένου από την «17 Νοέμβρη» Νίκου Μομφεράτου. Ο Γιώργος Μομφεράτος στάθηκε έξω από βιβλιοπωλείο της Αθήνας όπου πωλείται το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και μοίρασε στους περαστικούς φυλλάδια που έγραφαν: «Το βιβλιοπωλείο αυτό πωλεί βιβλίο που διαφημίζει τη δολοφονία του πατέρα μου».

Καλεί τους περαστικούς «να μην βοηθήσουν να πλουτίσουν αυτοί που έδωσαν βήμα στον Κουφοντίνα» και να «διαμαρτυρηθούν στη διεύθυνση του βιβλιοπωλείου».

Ο εκδότης Νίκος Μομφερράτος δολοφονήθηκε το 1985 από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Ο κ. Μομφερράτος διαμαρτύρεται για την έκδοση και πώληση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

Μιλώντας ο κ. Μομφερράτος είπε: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που βρισκόμαστε στο δρόμο. Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε μαζί με άλλα μέλη των οικογενειών των θυμάτων της 17Ν, έξω από τα βιβλιοπωλεία, για την έκδοση αυτού του βιβλίου, από ένα μεγάλο εκδοτικό οίκο. Μετά από δέκα χρόνια, όπως στις δίκες της 17 Ν, βγαίνουμε πάλι στο δρόμο, για να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα ηρωικό, μόνο δολοφονίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.