Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, μεταξύ του αρμόδιο υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ...


Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, μεταξύ του αρμόδιο υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Αφορμή αποτέλεσαν τα λεγόμενα του κ. Ματθαιόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τον Χρυσοχοΐδη "αδιάβαστο υπουργό" που "δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει το μνημόνιο άσχετα αν αυτό έφερε 5.000-10.000 αυτοκτονίες , άσχετα αν έχει βυθίσει την χώρα στο χρέος και έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία".
"Άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας" συνέχισε, " θέλουν να χτίσουν τζαμί στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας είναι που έχουν φέρει τη χώρα σε αυτό το έσχατο σημείο". "Είναι άτοπο να μιλάτε για μυαλά όταν ανήκετε σε ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος έκανε ποδήλατο και εν κινήσει ήθελε να αλλάξει την αλυσίδα", συμπλήρωσε.

"Να αποφεύγετε τέτοιου είδους αναφορές και αντιπαραθέσεις. Σοβαρότητα χρειάζεται", είπε παρεμβαίνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής "μαχαιροβγάλτες" και "δειλούς". Τί άλλο να πεί ο Χρυσοχοϊδης που μπορεί να μην είχε πάρει τα χάπια του σήμερα...

13 σχόλια

  1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΞ ΟΤΑΝ ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΕΙΣ ΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΘΥΜΗΣΟΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον Ομάρ τον λένε τον γκόμενό του (από το σηκωμάρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαχαιροβγαλτες εισαστε εσεις οι Ποντιοι "κυριε" Χρυσοχοιδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το μνημονιο το διαβασες Xρυσοχοϊδη ή ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAXAIROVGALTES KAI DILOI.OTAN DEN THA SE FILANE MPASTARDE OI ASTYNOMIA TOTE NA DIS TI THA PATHIS APO TON ELLHNIKO LAO .TSOGLANI KAI POYSTH ANDRA.TOTE NA DOYME POY EINAI H MAGKIA POY POYLAS STO KINOBOYLIO MESA..MHN STENAXORIESE ERXETE H ORAS POYLIMENA TOMARIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια φορα μ@λ@κ@ς παντοτεινος μ@λ@κ@ς χρυσοχοιδη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ......ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξήγησε σωστά για τους ποντίους μεγάλε αυτός μπορεί να είναι το μεγαλύτερο α_ _ _ _ _! δεν είναι όμως πόντιος το ότι τελειώνει το επώνυμο του σε ΙΔΗ δεν τον κάνη πόντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eiste kai eseis malakes 0mws.Einai dunat0n na eiste euxaristhmen0i me thn stash t0u Mat8ai0p0ul0u?Anti na t0n strabwsei sta mp0unidia, na t0u kanei ta m0utra kima ka80tan kai eskage!E re p0usth,Re st0us "dhm0krates" den fer0maste "dhm0kratika".Xul0 kai pr0stim0!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.