Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ;

Όπως είναι γνωστό, ένα ακόμα θύμα των συμμοριών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας, είχαμε...


Όπως είναι γνωστό, ένα ακόμα θύμα των συμμοριών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας, είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή του Βροντερού Φλωρίνης. Και μάλιστα αστυνομικό!

Ακολούθησαν ανακοινώσεις των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ!), γεμάτες κροκοδείλια δάκρυα. Ποιοι ευθύνονται όμως για τη δολοφονία του αστυνομικού; Και πως αυτή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί;

Ας δούμε το ιστορικό της υπόθεσης και θα καταλάβουμε:

τρεις αστυνομικοί – συνοριοφύλακες που έκαναν περιπολία για λαθρεμπόρους, εντόπισαν μια καλύβα και θέλησαν να την ελέγξουν, πιστεύοντας ότι ήταν πιθανόν οι λαθρέμποροι να είχαν βρει εκεί προσωρινό κατάλυμα. Οι δύο αστυνομικοί προχώρησαν προς την καλύβα ενώ ο τρίτος στάθηκε πίσω από ένα δέντρο για να τους παρέχει κάλυψη.

Όταν έφτασαν στην καλύβα, είδαν δύο άτομα μέσα, με τον έναν απ’ αυτούς να κρατάει καλάσνικοφ. Υποχώρησαν, λοιπόν, έξω από την καλύβα για να καλυφθούν, αλλά ο οπλοφόρος πρόλαβε και άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 43χρονο αστυνομικό!

Ερχόμαστε τώρα στο «διά ταύτα»:

είναι σίγουρο ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στην καλύβα με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Δεν πυροβόλησαν όμως πρώτοι μόλις είδαν τον οπλοφόρο, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες της γης εκτός από την Ελλάδα, για τους γνωστούς λόγους, αλλά περίμεναν να τους πυροβολήσει πρώτα ο κακοποιός. Κι αυτός το έκανε. Έτσι, άδικα των αδίκων, χάθηκε η ζωή του Έλληνα αστυνομικού!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.