Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ"... Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ...!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ... Μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας ανατριχιάσει το λιγότερο, φέ...

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ...



Μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας ανατριχιάσει το λιγότερο, φέρνει στην δημοσιότητα το stoxos.gr μετά από υπόδειξη των παιδιών της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Βορείων Προαστίων. Της Τοπικής του Γιώργου και του Μάνου:

"Τις νύχτες που ακολούθησαν τον χαμό του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελωνη, η σκυλίτσα της φωτογραφίας, ξενύχταγε στο σημείο των δολοφονιών! Στην γωνία που διαφήμισε τον πολιτισμό του, το "συνταγματικο τους" τοξο!

Το Σάββατο το πρωί, στο μνημόσυνο του Γιωργου Φουντουλη -δυό χιλιόμετρα από το σημείο που κοιμόταν η σκυλίτσα- βρήκαμε στο μνήμα του Γιωργου το πλασμα αυτό...! Ήταν ξαπλωμένη και δεν είχε κουράγιο να πάει αλλού! Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη... Υιοθετήθηκε απο την οικογένεια της Χρυσής Αυγής Βορείων προαστειων και από σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος στο σπίτι μας! Δεν μας είπε αν την έστειλαν τα παιδιά, όμως εμείς αυτό ακούσαμε!! Και ακούσαμε καλά !!!"



Στις πόρτες που πέρναγε ο Γιώργος και ο Μάνος, κάθε φορά που έρχονταν να μοιραστούν χρόνο, κόπο και όνειρα!... Η "χρυσή" τους!!! Εδώ μέσα νοιώθει ασφαλής... εδώ μέσα νοιώθει σπίτι της!

www.stoxos.gr



7 σχόλια

  1. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κριμα για τα παιδια λυπαμαι για ολους ολους τους ελληνες.μπραβο σε αυτους που μαζεψαν το ζωακι. ελπιζω ενα καλυτερο αυριο χωρις αδικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.