Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Όπως έχουμε αναφέρει σε προγενέστερα κείμενα, το θέαμα αποτελεί το κυρίαρχο μέσο αλλοτρίωσης και χειραγ...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προγενέστερα κείμενα, το θέαμα αποτελεί το κυρίαρχο μέσο αλλοτρίωσης και χειραγώγησης της λαϊκής βούλησης και ενίοτε του λαϊκού μένους, μέσω της προβολής μιας ανεστραμμένης πραγματικότητας.

Ευφυώς εκμεταλλευόμενο την δύναμη και την ενέργεια των συναισθημάτων, μέσω της προβολής ανούσιων και ασήμαντων οπτικών και καταναλωτικών ερεθισμάτων, παραγκωνίζει την διανόηση του ζητούμενου, μεταβάλλοντας την σύμφωνα με τις κίβδηλες αξίες που προβάλλονται μέσω μίας απαστράπτουσας, αλλά συγχρόνως αχρείας διαδικασίας, σε σπαραξικάρδια διαλεκτική της αθλιότητας.

Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από την στυγνή δολοφονία των δυο νέων παιδιών στο Νέο Ηράκλειο και το έγκλημα που θα έπρεπε για τους επόμενους μήνες να αποτελεί τον κύριο πόλο αναφοράς της Ελληνικής Κοινωνίας, γιατί μέσα σε επτά μόνο δευτερόλεπτα κατερρίφθησαν παταγωδώς, όλες οι δήθεν αξίες μιας και καλά πολιτισμένης κοινωνίας, πέρασε στα ψιλά γιατί τα πειθήνια όργανα του θεάματος, τα έμμισθα ΜΜΕ πρόβαλαν σαν επίμαχη είδηση την εισβολή των ΜΑΤ στο υπό κατάληψη κτίριο της ΕΡΤ.

Ήταν άραγε τυχαίο, που η κυβέρνηση των ανθελλήνων αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτή την εισβολή, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την δολοφονία των Συναγωνιστών μας;

Έτσι λοιπόν το μένος, η φρίκη και η αγανάκτηση της Ελληνικής κοινωνίας για την αποτρόπαια και στυγνή δολοφονία αποπροσανατολίστηκαν και εξ ετράπησαν της αρχικής πορείας, διοχετευμένες σ’ ένα προσχεδιασμένο δίαυλο με πέρας τον ηρωικό μαρξιστή δημοσιογράφο, που δεν δείλιασε εμπρός στις μονάδες καταστολής, οι οποίες σημειωτέον τα τελευταία χρόνια έχουν εγείρει το λαϊκό μίσος, αφού πάντα και παντού εντέχνως προβάλλονται ως η “σιδερένια φτέρνα”, μιας κυβέρνησης αθλίων κυβερνώντων. λες και οι ένστολοι δρουν από μόνοι τους και όχι κατόπιν εντολών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.