Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΚΕ: ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ’ ΡΘΟΥΝ)

Με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μείζων θέμα της λαθρομετανάστευσης (τελικά δεν ελήφθη καμιά άξια λόγου απόφαση…), το κόμμα το...


Με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μείζων θέμα της λαθρομετανάστευσης (τελικά δεν ελήφθη καμιά άξια λόγου απόφαση…), το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ) βρήκε την ευκαιρία να μας θυμίσει τις θέσεις του υπέρ του εποικισμού της Ελλάδας από Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες (προτιμούνται οι μουσουλμάνοι…), που κατά… διαβολική σύμπτωση είναι ολόιδιες με αυτές των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης. Ιδού:

«Από τη μία η ΕΕ πρωτοστατεί σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και στην καταλήστευση λαών, που οδηγούν απελπισμένους ανθρώπους στον ξεριζωμό, και από την άλλη οι ηγέτες της ΕΕ συζητούν για το πώς αυτά τα μεταναστευτικά και προσφυγικά ρεύματα δε θα φτάνουν στην Ευρώπη, προωθώντας νέα μέτρα καταστολής, παραπέρα ενίσχυση της Frontex, ακόμη και στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός συνόρων, όπως η ομάδα δράσης για τη Μεσόγειο. Έχει αποδειχθεί ότι τα μέτρα καταστολής δε θα εμποδίζουν εξαθλιωμένους ανθρώπους από την προσπάθεια να ξεφύγουν από το θάνατο, τον πόλεμο και τη φτώχεια. Απλά θα αυξήσουν την ταρίφα των δουλεμπόρων και τον αριθμό των νεκρών μεταναστών και προσφύγων στη Μεσόγειο. Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι χρειάζεται να παλέψουν από κοινού ενάντια σε αυτές τις απάνθρωπες πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ και να διεκδικήσουν τη νομιμοποίηση όσων μεταναστών ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτών που ζουν πολλά χρόνια. Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα, ενάντια στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Συνθήκη Σέγκεν, σε όσους επιθυμούν να εγκατασταθούν σε άλλες χώρες της ΕΕ. Να δοθεί άσυλο με δίκαιες και γρήγορες διαδικασίες στους πρόσφυγες, θύματα των πολέμων και των αντιδραστικών καθεστώτων».

(ΥΓ): Με τέτοιες άψογα νεοταξίτικες και πολιτικά ορθές θέσεις, ποιος να τολμήσει να πειράξει το «τιμημένο» κουκουέ; Θα πέσουν πάνω του να τον φάνε οι… «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»!

2 σχόλια

  1. Και οχι μόνον. Να απελαθούν αμέσως όλοι οι Ελληνες, να καταργηθεί το όνομα Ελλάς, να απαγορευθεί επι ποινή θανάτου η ελληνική γλώσσα και να κονιορτοποιηθούν όλα τα αρχαιοελληνικά ευρήματα όπου και εάν βρίσκονται, ακόμη και όσα θα ανακαλύπτονται στό μέλλον.
    Ζήτω ο κομμουνισμός (η πνευματική ψώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό, ψάχνουν για ψηφοφόρους. Οι ΄Ελληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.