Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...!!! ΑΠΗΧΑΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...!!!

Το κορίτσι με τη σημαία στα χέρια συζητήθηκε όσο κανένα - Οι συμμαθητές της αποφάσισαν να μην δώσουν το παρόν στην παρέλαση... Ομαλά ,...


Το κορίτσι με τη σημαία στα χέρια συζητήθηκε όσο κανένα - Οι συμμαθητές της αποφάσισαν να μην δώσουν το παρόν στην παρέλαση...

Ομαλά , χωρίς κανένα έκτροπο πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Χερσόνησο, παρά το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή το γεγονός ότι η Σημαιοφόρος του Λυκείου είναι Αλβανικής καταγωγής.

Η μόνη "διαφορά" στην εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ήταν το γεγονός ότι από το μαθητικό δυναμικό του Λυκείου παρήλασαν μόνο τα κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν - σύμφωνα με το candianews.gr - όταν μερίδα γονέων και μαθητών αντέδρασε στο ενδεχόμενο, σημαιοφόρος του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να είναι μια μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία η οποία όμως είναι η καλύτερη μαθήτρια του σχολείου.

Η προοπτική αυτή ανέβασε στα... κάγκελα κάποιους γονείς, αλλά και συμμαθητές της κοπέλας, καθώς θεώρησαν ανεπίτρεπτο να κρατά την ελληνική σημαία η νεαρή η οποία δεν έχει ελληνική καταγωγή. Μετά από παρέμβαση των θεσμικών φορέων η κατάσταση εξομαλύνθηκε, αλλά ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τα αγόρια του σχολείου έλαμψαν δια της απουσίας τους...

35 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ALL STAR ΤΟ ΑΠΛΥΤΑΚΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κράτησε Αλβανίδα την Ελληνική σημαία!?
    WoW!

    Οι παππούδες της σύμμαχοι των Γερμανών και Ιταλών έσφαζαν τον άμαχο πληθυσμό της Ελλάδας στην διάρκεια του Παγκοσμίου πολέμου, τα παιδιά τους στις καθημερινές ληστείες συνεχίζουν το έργο τους σφάζοντας τους πολίτες της χώρας αυτής δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον ρατσισμό και το μίσος τους!

    Κρατάει την Ελληνική σημαία η συμπατριώτισσα των τρομοκρατών που βγάζουν με τα χέρια τα όργανα σε ζωντανούς άμαχους και απροστάτευτους ανθρώπους στο Κόσοβο...

    Αυτό λέγεται τραγική ειρωνεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κοριτσι ξερει Ελληνικα καλυτερα και παιρνει καλυτερους βαθμους απ τους Ελληνες μαθητες?...αυτο το σκεφτηκε κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια ας μην γινομαστε κατοτεροι ανθρωποι με αυτη μας την συμπεριφορα, ολοκληρη η υφηλιος σε ολα τα αρχαια χρονια μεχρι και σημερα φωτιστηκε απ τους Ελληνες ας ημαστε παραδειγμα απομημησης ακομα και τωρα δεν μας φταινε τα νεα παιδια μην τους καλιεργουμε μισος,,Οι αλλοδαποι στην χωρα μας απολαμβανουν περισσοτερα προνομια απ τον μεσο Ελληνα,αυτο θα πρεπει να το παραδεχτουμε,.Απ την αλλη ομως μας τιμαει το γεγονος οτι μια μαθητρια απ την αλβανια με την αξια και τη θεληση της θα υψωσει την Ελληνικη σημαια ως ενδειξη αγαπης και τιμης για τη χωρα μας, μια χωρα που την αγκαλιασε την μεγαλωσε και την σπουδασε,,,,σε αντιθεση με καποιους ομοεθνης της που ελαβαν τα ιδια προνομια και χωρις καμια εκτιμηση σαν ανταλαγμα βριζουν την Ελλαδα και καινε την Ελληνικη σημαια...μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι φιλικα προς ολους τους αναγνωστες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι αλβανοι να μην κανουν παρελαση ΤΕΛΟΣ...οσο σεβομαι και χαιρομαι που βλεπω παιδια απο αλλες χωρες που αριστευουν και σεβονται την σημαια τοσο δε γουσταρω τα πουστο αλβανακια να κανουν παρελαση...!!
    Δεν γινετε οι βρομιαριδες να μας βριζουν και να μην σεβονται τιποτα και να κανουν και παρελασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!! ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 20ΑΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΤΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι για παρελάσεις καλοί οι Αλβανοί αλλα ας μην ξεχνάμε οτι στο Β Παγκόσμιο είχαν συμμαχίσει με τους Ιταλούς σωστά? Οπότε ΝΑΙ πολύ κακός της δώσανε τη σημαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .εδω κανει παρελαση με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στα αλβανικα χερια της....το all star κοιτας? να δεις στο τελος θα μπαινουν και στον Στρατο και θα ηγουνται σε περιπτωση πολεμου τους ΕΛΛΗΝΕΣ. ηδη εχουν αρχισει αρκετοι αλλοδαποι να μπαινουν σε Ελληνικες Στρατιωτικες Σχολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι θα παραδώσομαι και τη σημαία στους λαθροεισβολείς? Η Ελληνική σημαία τιμάται από τους Ελληνες και όχι ανθέλληνες. Δεν υπήρχε άριστος-η Ελληνας-δα μαθητής στη τάξη, μόνο η Αλβανού ήταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σβαρνουτάκης Τώρας Καημένε Ζαχαρωτε28 Οκτωβρίου 2013 στις 6:50 μ.μ.

    Εγώ πάλι που είμαι εθνικιστής αισθάνομαι υπερήφανος να παρελαύνουν οι Αλβανοί υπο την Ελληνική σημαία μιας και είναι σαν να δέχονται την ανωτερότητα μας. Προσπαθώ να σκεφτώ πως θα ήταν να είμαι Έλληνας της Βορείου Ηπείρου, καλύτερος μαθητής της 3ης λυκείου και να με υποχρέωναν να παρελάσω υπο την Αλβανική σημαία. Θα έκανα χαρακίρι. Στην περίπτωση που η Αλβανίδα(και κάθε αλλοδαπός σημαιοφόρος υπο την Ελληνικήν) δεν κάνει χαρακίρι σημαίνει οτι δηλώνει υποτελής. Μια χαρά μου ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελεος ρε παιδια.Ντροπη
    Καμια δουλεια δεν εχουν ξενοι ή τελος παντων μη Ελληνες διπλα,πανω,κατω ή ξερω γω απο την ελληνικη σημαια..
    Ειδικα σημερα και ειδικα παιδι αλβανικης καταγωγης.
    Η ελληνικη σημαια δεν ειναι τροπαιο...`Αφου διαβασες πολυ και εγραψες καλα θα σου δωσουμε την ελληνικη σημαια σαν δωρο`..!!
    Η ελληνικη σημαια ειναι το συμβολο του εθνους μας, ιερο συμβολο για καθε Ελληνα.

    Τι δουλεια εχει αυτο το παιδι σημερα με την ελληνικη σημαια;;
    Δεν ξερει τι γιορταζουμε;; Δεν ξερει που γινοταν ο πολεμος τοτε;; Δεν ξερει οτι οι προγονοι της ηταν εναντιον μας;;
    Ο προπαππους της μπορει να σκοτωνε τον δικο μου..

    Και φυσικα δεν κατηγορω το κοριτσακι..
    Κατηγορω τους καθηγητες και το υπουργειο που επιτρεπουν σε ξενα παιδια να γινονται παραστατες και σημαιοφοροι.
    Και δεν ειμαι κανενας βαρεμενος εθνικιστης που τα λεει αυτα.Το αντιθετο ειμαι (αντιφασιστας - κεντροαριστερος), αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα σεβομαστε..Σε αυτο θα συμφωνησω με τους δεξιους οτι ειναι ρατσιστικο εναντια στους Ελληνες.


    Επισης τι `σοι` συμμαθητες ειναι αυτοι;; Πως φερονται ετσι στην συμμαθητρια τους;;
    Σιγουρα βγηκανε κερδισμενοι απο την συμπεριφορα τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. eno ta dika mas ta plimens parelasoun me tis foustitses toso maxi oste na fenete to braki tous ......ase mas bre ta all star se piraks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαλακία έκαναν που δεν πήγαν...Έπρεπε να παρελάσουν κανονικά και να φωνάξουν "Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέεε,αλβανεεεέ,αλβανεεεέ"!!!!Εκεί να δεις κλάμα οι "προοδευτικοί"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
    ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟ 1940? ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ...
    ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΣ & ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ -ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ- ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mprabo stin kopela tous ebale ta gialia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Was she an "omogeneis"?
    "Katgogi" means where you are from.
    But it does not say what ethnic group you belog to.
    I just hope that the boycotted girl was not an ethnic Greek from Albania.
    That - I find - would have been a disgrace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσεις οι ευαισθητοι γονεις να κοιταξετε τα παιδια σας γιατι δεν ειναι αριστουχοι,και μετα να κανετε κριτικη.Αν σας θιγει που η κοπελα δεν ειναι Ελληνιδα,να διαμαρτυρηθειτε στα κοματα σας και στον νομο που υπαρχει.Κανενας αλλοδαπος δεν φταιει που ειναι αριστουχος και ειναι τιμη για το παιδι που κραταει την Ελληνικη σημαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ "ΑΠΛΥΤΑΚΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΟΥΒΛΑΚΙ" ΔΕΝ Σ'ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η αλήθεια είναι ότι,
    κάποιοι καθηγητές, με σκοπό να ''την σπάσουν'' στους εθνικιστές μαθητές τους, κόβουν βαθμούς από αυτούς και τους δίνουν σ' αλβανούς.

    Όσο για την γνωστή καραμέλα <>...

    Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν στο σχολείο είχαν ένα νοητικά καθυστερημένο παιδί, θα είχε τον καλύτερο βαθμό (το καθυστερημένο).
    Γιατί τα μαθήματα στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο, πέραν από αποστήθιση!

    Ρωτήστε όποιον θέλετε. Πάω τρίτη λυκείου, θεωρητική κατεύθυνση.
    Για τον Σωκράτη πρέπει να γράψουμε ότι λέει το βιβλίο.
    Ακόμα και οι της τεχνολογικής έχουν αποστήθιση, φερ' ειπείν στην ''Αρχή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων'' πρέπει να θυμούνται ακόμα και τα κόμματα!

    Κωνσταντίνος Δ., απο Αθήνα, μαθητής Γ' Λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΝΑΪ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΟΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛ ΨΩΛΕΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΙ , ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ..ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν φταινε οι αλλοδαποι και σαφως δεν ειναι τροπαιο και σαφως δεν πρέπει να την κρατανε αλλοδαποι ομως ας γινει τροποποιηση στον νομο ωστε να την κρατανε μονο ελληνες στο γενος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ftaine oi daskaloi.ntroph tous se albanh Ellhnikh Shmaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7:21 ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. na skeftondusan h 500 mathites (1000 gonis) to poso romba tus ekane afto to koritsi.den ftani pou eprepe na mathi tin eliniki glosa... tus kseperase kai stus bathmus.tin simea prepi na tin kratane mialomeni anthropi kai oxi tsimendolithi pou to blepoun olo afto, to skiniko san ena aplo pexnidi tis imeras. apo tin meria tis ine diskolo na to kani alla to ekane! ego den tha kratusa tin albaniki simea kai as imun o kaliteros mathitis...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΕ ΚΑΤΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο,ΤΙ Ο ΤΣΕΝΑΪ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΓΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TARGET GROUP ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΡΗΜΑΔΟΤΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. OYST.BROMIARIDES.KOLOFARA.TO.MPOYSTH.TO.MITSOTAKH.POY,SAS.MAZECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά θα πρέπει τα ατομα που αγαπουν την Ελλαδα μας να μην τους πολεμαμε. Το ότι αυτιλιεςή η κοπελλα κρατησε την Ελληνική σημαία αυτό είναι το θετικό. Και οι φιλελληνες Ελληνες δεν ήταν αλλά αγαπούσαν την Ελλαδα. Χιλιες φορές μια Αλβανιδα που αγαπα την Ελλαδα παρα τα κομμουνια ελληνες τους ξεφτίλες τα τσογλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όποιος νομίζει οτι οι υπάρχει έστω και ένας αλβανός που να αγαπάει την Ελλάδα, απατάτε πλήρως. Δεν υπάρχει κανένας αλβανος φίλος της Ελλάδας. Εκτός απο τους πραγματικούς Έλληνες βορειοηπειρώτες. Αυτοί όμως είναι ελάχιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ας δίνουν Αριστεία και ας παίρνει την Ελληνική σημαία ο επόμενος καλύτερος μαθητής ή μαθήτρια. ΄Ομως σε Εθνικές Εορτές η Ελληνική Σημαία να δίδεται σε χέρια Ελληνα Μαθητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.