Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΑΡΗΚΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Μετά το μπαράζ συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής από τις ελληνικές αρχές, ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες...


Μετά το μπαράζ συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής από τις ελληνικές αρχές, ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δράση της ελληνικής αστυνομίας.
«Είμαι χαρούμενος για την άμεση αντίδραση των ελληνικών αρχών κατά της Χρυσής Αυγής και ελπίζω ότι έχει ξεκάθαρα νόμιμη βάση», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Άλλωστε πριν λίγο καιρό ο Σβόμποντα είχε καλέσει την ελληνική κυβέρνηση να εξετάσει την «πιθανότητα απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής», προσθέτοντας ότι «η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι απαράδεκτη» αν η κυβέρνηση «δεν σταματήσει τη γεμάτη μίσος συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.