Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!

Ως γνωστόν, πίσω από την ραγδαία άνοδο του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος παγκοσμίως κρύβονται οι κοσμαγάπητοι Εβραίοι. Άλλωστε και στην Ελλάδ...


Ως γνωστόν, πίσω από την ραγδαία άνοδο του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος παγκοσμίως κρύβονται οι κοσμαγάπητοι Εβραίοι. Άλλωστε και στην Ελλάδα, μια Εβραία λεσβία από τις ΗΠΑ (η «κολλητή» του Δημητρά, Αντρέα Χέλεν Γκίλμπερτ) είναι αυτή που διοργανώνει με την  βοήθεια της Αμερικανικής Πρεσβείας τις Παρελάσεις των Gay σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αλλά το ότι οι πανίσχυροι Εβραίοι θα κατάφερναν ακόμη και τον Πάπα να κάνει δήλωση υπέρ των Κιναίδων, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διανοηθεί ούτε η πιο αχαλίνωτη φαντασία. Γυρνώντας την περασμένη Κυριακή από την Βραζιλία, ο Ιησουΐτης Πάπας Φραγκίσκος ο Α΄ έκανε δηλώσεις μέσα στο αεροπλάνο στους δημοσιογράφους. Όταν οι εκπρόσωποι του Τύπου τον ρώτησαν για το «Λόμπυ των Ομοφυλοφίλων» που διοικεί το Βατικανό, ο Διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου απάντησε επί λέξει: «Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω έναν gay αν αναζητά τον Κύριο και έχει καλές προθέσεις; Η κατήχηση της Καθολικής Εκκλησίας λέει ότι τα πρόσωπα αυτά δεν πρέπει να γίνονται θύματα διακρίσεων, μας λέει ότι πρέπει να τα δεχθούμε»!..
Οι εν λόγω δηλώσεις του Πάπα έγιναν πρώτο θέμα στο BBC, στο CNN και σε όλα εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνή κανάλια. Οι πάντες ύμνησαν τον Πάπα για την ανεκτικότητά του προς τους κιναίδους, πράγμα που δεν είχε κάνει ποτέ άλλος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Οι φιλοκιναιδιστικές δηλώσεις του Ποντίφικος χαιρετίστηκαν ιδιαιτέρως στο Ισραήλ. Ήδη από χθές άρχισαν παγκοσμίως διαμάχες για το παλιό ερώτημα: Ένας ομοφυλόφιλος αν δεν μετανοήσει, υπάρχει περίπτωση να δεί Παράδεισο; Οι Προτεστάντες απαντούν ναι, εμείς οι Ορθόδοξοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί απαντάμε πως οι αμετανόητοι κίναιδοι και λεσβίες έχουν εξασφαλισμένη την Κόλαση. Κι έρχεται τώρα ο Πάπας να αλλάξει την ίδια την Θεολογία του Αποστόλου Παύλου που καταδικάζει αναφανδόν τους  αρσενοκοίτες και τους «μαλακούς» εις το Αιώνιο Πύρ! Όλα αυτά, βεβαίως, έγιναν εξαιτίας της τεράστιας επιρροής των Εβραίων στον νέο Πάπα. Θυμίζουμε ότι επί πολλά χρόνια, ως Καρδινάλιος της Αργεντινής, ο Ιησουΐτης Φραγκίσκος πήγαινε σε όλες τις εορτές των Εβραίων της Νοτίου Αμερικής, στην Χανουκά, στο Πουρίμ, στο Γιόμ Κιπούρ, στο Πάσχα κλπ. και φωτογραφιζόταν πανευτυχής δίπλα στην Επτάφωτη Λυχνία και στο Άστρο του Δαβίδ, πράγμα που απαγορεύεται επί ποινή αφορισμού από τους Ιερούς Κανόνες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας!..

2 σχόλια

  1. Επί του προκειμένου, φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, υπάρχει ένα μείζον ιδεολογικό καί θρησκευτικό, ακριβεστέρως θεολογικό, πρόβλημα, πλήρως ενδοχριστιανικό καί προκαλούνται οι χριστιανοί να το επιλύσουν, διότι αποτελεί το έρεισμα των απανταχού οπαδών των ομοφυλοφίλων.

    Αντιγράφω από το χριστιανικό ευαγγέλιο "Κατά Μάρκον" ΙΔ' 46-53 τα κάτωθι, όσον αφορά τη σύλληψη του Ιησού.

    Αρχαίο κείμενο

    46 οἱ δὲ ἐπέβαλον ἐπ' αὐτὸν τὰς χεῖρας αὐτῶν καὶ ἐκράτησαν αὐτόν. 47 Εἷς δέ τις τῶν παρεστηκότων σπασάμενος τὴν μάχαιραν ἔπαισε τὸν δοῦλον τοῦ ἀρχιερέως καὶ ἀφεῖλεν αὐτοῦ τὸ ὠτίον. 48 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Ὡς ἐπὶ λῃστὴν ἐξήλθετε μετὰ μαχαιρῶν καὶ ξύλων συλλαβεῖν με· 49 καθ' ἡμέραν πρὸς ὑμᾶς ἤμην ἐν τῷ ἱερῷ διδάσκων, καὶ οὐκ ἐκρατήσατέ με. ἀλλ' ἵνα πληρωθῶσιν αἱ γραφαί. 50 καὶ ἀφέντες αὐτὸν ἔφυγον πάντες. 51 Καὶ εἷς τις νεανίσκος ἠκολούθησεν αὐτῷ, περιβεβλημένος σινδόνα ἐπὶ γυμνοῦ· καὶ κρατοῦσιν αὐτόν οἱ νεανίσκοι. 52 ὁ δὲ καταλιπὼν τὴν σινδόνα γυμνὸς ἔφυγεν ἀπ' αὐτῶν. 53 Καὶ ἀπήγαγον τὸν Ἰησοῦν πρὸς τὸν ἀρχιερέα· καὶ συνέρχονται αὐτῷ πάντες οἱ ἀρχιερεῖς καὶ οἱ πρεσβύτεροι καὶ οἱ γραμματεῖς.

    Μετάφραση(δική μου)

    46. Αυτοί όμως έβαλαν πάνω σε αυτόν τα χέρια τους καί τον κράτησαν. 47. Αφ' ετέρου ένας, κάποιος από τους παρισταμένους, αφού ύψωσε το μαχαίρι του κτύπησε τον δούλο του αρχιερέα καί του έκοψε το αυτί του. 48. Καί αφού αποκρίθηκε ο Ιησούς τους είπε: "Σαν ενάντια σε ληστή εξήλθατε να με συλλάβετε με μαχαίρια καί ξύλα' 49. καθημερινώς προς εσάς ήμουνα καί δίδασκα καί δεν με κρατήσατε. Αλλά για να εκπληρωθούν οι γραφές". 50. Καί αφού τον άφησαν έφυγαν όλοι. 51. Καί ένας κάποιος νεανίσκος τον ακολούθησε περιβεβλημένος με σεντόνι, για να μην είναι γυμνός' καί τον κρατούν οι νεανίσκοι. 52. Όμως αυτός αφού πέταξε το σεντόνι έφυγε γυμνός από αυτούς. 53. Καί οδήγησαν τον Ιησού προς τον αρχιερέα' καί συνέρχονται με αυτόν όλοι οι αρχιερείς καί οι πρεσβύτεροι καί οι γραμματείς.

    Σχόλια

    (1) Αρχική σύλληψη του Ιησού καί επεισόδιο με αποκοπή αυτιού υπηρέτη του αρχιερέα("Κατά Μάρκον" ΙΔ΄ 46-47).
    (2) Απάντηση του Ιησού καί απόφαση του ιερατείου περί μη-σύλληψης του Ιησού("Κατά Μάρκον" ΙΔ΄ 48-50).
    Καί πλέον, όλα δεικνύουν ότι ο Ιησούς αποφεύγει τη σύλληψή του από το ιερατείο. Όμως, ακριβώς τότε έχουμε "την εις το εναντίον μεταβολήν των πραγμάτων" κατά την Αρχαίαν Ελληνικήν ορολογίαν.
    (3) Αιφνιδιαστική εμφάνιση του σχεδόν γυμνού νεανίσκου περιβαλλομένου με σεντόνι, μέσα από τον κοιτώνα του Ιησού, την αποτυχημένη προσπάθεια σύλληψής του καί τελική διάσωσή του από τη σύλληψη
    ("Κατά Μάρκον" ΙΔ΄ 51-52).
    (4) Τελική σύλληψη του Ιησού καί προσαγωγή του στο ιερατείο για δίκη
    ("Κατά Μάρκον" ΙΔ΄ 53).
    Άρα, βάσει των παρατιθεμένων στοιχείων καί της σχετικής ανάλυσης, τεκμαίρεται ότι ο Ιησούς, καλώς ή κακώς άσχετον επί του προκειμένου, συνελήφθη λόγω της κοίμησής του με άνδρα ή άλλως πως λόγω των ενδεχομένων ομοφυλοφιλικών προτιμήσεών του. Έτσι καί είναι λίαν εύλογον επί του προκειμένου, να αδυνατεί να απαντήσει, λόγω της αιφνιδιαστικής σύλληψής του, λόγω του μειωμένου ύπνου του καί του αιφνιδιασμού του επί ενός τέτοιου ενδεχομένου.
    Άρα, πρέπει να σκεφθούμε καί τέτοια ενδεχόμενα, όταν ο εκάστοτε πάπας ή πατριάρχης ανέχονται τους ομοφυλοφίλους, διότι προφανώς υπαρχόντων τέτοιων ιερών κειμένων, αδυνατούν να αντιτάξουν εύλογη επιχειρηματολογία εναντιουμένη προς τους ομοφυλοφίλους. Άρα, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε ασχετε που προσπαθεις να κρυψεις την ανωμαλια σου υβριζοντας τον Χριστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.