Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΛΑΦΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74... ΕΣΥ ΓΛΕΖΟ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...;;;

Τ ουρκική σημαία, λάφυρο πολέμου από την εισβολή στην Κύπρο το 1974, την κρατάει ο ελδυκαριος βετεράνος Αντώνης Δούλας. Ο Γλέζος ακόμα ψ...


Τουρκική σημαία, λάφυρο πολέμου από την εισβολή στην Κύπρο το 1974, την κρατάει ο ελδυκαριος βετεράνος Αντώνης Δούλας. Ο Γλέζος ακόμα ψάχνει την σημαία που δεν κατέβασε ποτέ... ΠΗΓΗ

Φωτο: MantatoForos.com

6 σχόλια

  1. ΟΥΚ ΑΝ ΓΥΝΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕΓΑΜΟ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ντε;; Αυτό αναρωτιόμαστε όλοι χρόνια. Μάλλον από το πάθος του ενάντια στους Ναζί την έσκισε και την έκανε προσάναμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βρεθει η σημαια του γλεζου θα παω και θα
    δεθω απο τα αυτια στον ιστο της Ακροπολης και θα κυμματιζω εγω ..

    Απο τα μεγαλυτερα παραμυθια

    (που ακομη και ΑΝ ισχυει την δοξα παιρνουν οι εθνικιστες γιατι οι κομμουνιστες ηταν συμμαχοι με τους Γερμανους και ο γλεζος ΔΕΝ ηταν κομμουνιστης τοτε)

    Ασε που στη συνεντευξη στο Φρεντυ Γερμανο ειναι να γελανε κι οι ρεγγες με τα παραμυθια .

    Ασε που το ειχε πει οτι ηταν παραμυθι γυρω στο 50 στον πατερα μου που ηταν και φιλος του - σουπερ κομμουνιστης και ΕΛΑΣΙΤΗΣ (ΟΧΙ ΔΣΕ) .

    Του πατερα μου του ξεφυγε και μου το ειπε και μαλιστα τεκμηριωμενα αλλα δεν ειχα δωσει βαση , ειχα ψιλοτσαντιστει μαλιστα(ημουν και γω κομμουνιστης τοτε)

    και μονο που η (πορνο)μελινα εβαλε να ψαξουν να τη βρουν και μετα τα μασησε αλα "εξω απο την εοκ εξω απο το νατο κλπ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ !!

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ :

    Θελετε να βρειτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ??

    Παρτε τις αναφορες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ το 12-13 , 22, 40-41, 45-49 κορεας , κυπρου , πιλοτων 74-2013 .

    Υπαρχουν απειροι που μπορει να μην τους ξερει κανεις , θα στεκονται ομως για ΠΑΝΤΑ διπλα στο ΛΕΩΝΙΔΑ και ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ οπως ο γλεζος και το συναφι του.

    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ !

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά σημαία ρε παιδιά;; κατ' αρχήν όλα τα κράτη μετά την δύση του ηλίου, υποστέλουν την σημαία, (πλην της πάλαι ποτέ βρετανικής αυτοκρατορίας)και δεύτερον ό μόνος μάρτυρας που "επιβεβαιώνει" το γεγονός είναι ο πάλαι ποτέ ΕΟΝίτης αεροπόρος, Μ.Γλέζος. Και έτσι όπως τα λέει να είναι, τότε που συνέβει το "γεγονός" ο Μ.Γλέζος δεν ήταν ακόμα αριστερός γιατί οι Ναζί ήταν ακόμα σύμμαχοι με τους Σοβιετικούς. Οπότε τι αριστερός και τρίχες κατσαρές. Οι "αριστεροί" ταλμουδομαρξιστές άλλαξαν το τροπάριο, μόλις τα χτεσινά συνεταιράκια άρχισαν τον τσακωμό για την μοιρασιά (15/6/1941)!!!!!! Άντε γιατί πολύ κράτησε το παραμύθι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά είστε σοβαροί όλοι σας;
    αντι να κοιτάμε πως θα διώξουμε τους πραγματικούς εχθρούς τους (ταγματασφαλίτες τους εφιάλτες)της πατρίδας μας πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν το έργο τους,καθόμαστε κ ασχολούμαστε με το έαν κατέβασε την σημαία ο Γλέζος η όχι!κ να βρίζουμε τους αριστερούς!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!προσπαθουν να ξαναφέρουν την Ελλάδα 70χρόνια πίσω κ να ξαναρχίσουμε εμφύλιο κ να σφαχτούμε μεταξύ μας...αύτους πρέπει να σφάξουμε κ οχι είσαι αριστερός είσαι δημόσιος υπάλληλος θάνατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.