Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ" ΚΑΙ "ΧΑΛΕΠΙ"...!!!

ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΑΜΑ Συγκλονιστικοί συνειρμοί δημιουργούνται με την δημοσιοποίηση απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βίντεο από το διαδίκτυο στο οποίο εικονίζεται...


ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΑΜΑ

Συγκλονιστικοί συνειρμοί δημιουργούνται με την δημοσιοποίηση απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βίντεο από το διαδίκτυο στο οποίο εικονίζεται ρασοφόρος να κατασφαγιάζεται από ισλαμοφασίστες σε δημόσια θέα και με κραυγές και ντροπιαστικά για την χριστιανική εκκλησία επιφωνήματα.

Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο ξεδιακρίνονται οι φράσεις "altemarine" ή κάποια παρεμφερής λέξη(μητροπολίτης δηλαδή, επίσκοπος)και τη λέξη Χαλέπι.(Alepi)

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με την τύχη των δύο απαχθέντων μητροπολιτών που αγνούνται εδώ και καιρό στη Συρία.

Ο Θεός με αυτά που βλέπουμε να βάλει το χέρι του.


Το θέαμα είναι πολύ σκληρό. Όσοι δεν αντέχουν να μην το δούν.

Tο ρεπορταζ είναι των Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπης Σταφυλά από τις Βρυξέλλες. Ελπίζουμε οι φόβοι μας να μην επαληθευτούν ώστε να γίνει παγκόσμια αποκλειστικότητα.

15 σχόλια

  1. This is what is going to happen if we continue accepting Muslims in Europe,USA, Canada Australia and other countries. These people are not only fanatics, but also they are worst than beasts! They have no respect for human life what so ever. Show this video to our leaders! They may get the idea what is in store for them as well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τα κουμμουνια το ιδιο κανανε σε παπαδες και και ακομα περισσοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς κυρίους ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ:
    Η αραβική ονομασία της πόλης Χαλέπι (Aleppo) είναι Halab. Έτσι το λένε οι Σύριοι. Στο αεροπλάνο που έκανε ενδιάμεση στάση στο Χαλέπι πριν αφιχθεί στη Δαμασκό άκουγα τη λέξη Halab. Δεν άκουσα ποτέ Σύριο να το λέει Alepi.
    Το βιντεο έχει εγγραφεί στην Idlib και οι κανιβαλοι κατσαπλιάδες που κραυγάζουν Αλάχου Ακμπάρ είναι ξένοι αφού μιλάνε πολύ σπαστά αραβικά.
    Μόνο τις σκατόφατσες των ισλαμιστικών τεράτων να δει κανείς, καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Δυο από τα ανθρωποειδή με τα μακριά μαλλιά και τα μούσια πρέπει να είναι Τσετσένοι.
    Εδώ θα βρείτε το βιντεο με αγγλικούς υπότιτλους:
    http://syriareport.net/syria-militants-behead-two-christians/
    Ο Θεός να δίνει δύναμη στους ηρωικούς Σύριους στρατιώτες, NDF και μαχητές της Χεζμπολάχ να πατήσουν στο κεφάλι αυτές τις ισλαμιστικές οχιές.

    Κωστάκης Γκουσγκουνάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά τα βίντεο, πρέπει να τα δεί ο Ελληνικός ΣΤΡΑΤΟΣ και όλοι όσοι θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ από τα ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ..... Αυτό είναι το ΤΕΛΟΣ αν πέσεις ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους.... Οπότε ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ayta na ta blepoun oi koummounistes oi yperaspistes tvn allothriskvn tha pidisoun tis gynaikes sas kai tha sas periferoun ta kefalia tropaia giati ayta ta TERATA KATALABAINOUN MONO TO MAXAIRI TOU KOMMANTO JEKOILIASMA APO KATW PROS TA PANW KAI TIS SFAIRES SE KATHE ZWTIKO SHMEIO NA AIMMORAGOUN SAN GOUROUNIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που είναι καθήμενοι ,είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν.
    Ένα μέρος τις λύσης του προβλήματος είναι ο έξης: έτσι όπως είναι μαζεμένοι αυτοί οι υπάνθρωποι,να τους ρίξεις μια βόμβα "Ναπάλμ".Το όλο περιστατικό να το καταγράφει κάμερα με Foul-HD 3D,και να σταλθεί το βίντεο στους 10 ποιο μεγάλους θρησκευτικούς ηγέτες του ισλάμ,και φυσικά το όλο βίντεο να έχει σε ηχητική υπόκρουση το "Αλάχου Ακμπάρ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καντε καβαντζα φυσιγγια για τις καραμπινες , θα ερθουν πονηρες και αγριες μερες , και μην ακουτε μαλακιες και αφηστε τις αγαπες με τους μουσουλμανους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπιζω τα σκυλια να εννοεις τα σκυλια της κυβερνηση..κ οχι τα κανονικα σκυλια..γιατι αν εννοεις τα κανονικα εισαι το ιδιο αρρωστος!Ηλιθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. tou mousoulmanou iposxethike 70 parthenes an kamoun etsi! Sick!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορώ πως παίζει ακόμη αυτό το video στο youtube.Την ίδια στιγμή μάλιστα οι υπεύθυνοι λογοκρισίας αυτής της σκατοεταιρίας δείχνουν περισσότερο ευαίσθητοι όταν πρόκειται για απλές πολιτικές εκπομπές και τις μπλοκάρουν με το πρόσχημα ότι υποκινούν "επικίνδυνες ιδέες"(ο νοών νοείτω). Εδώ βρίσκει αντίκρυσμα αυτό που λένε οι βετεράνοι των πολέμων για το μέτωπο : κράτα μια σφαίρα για σένα,όταν δεις ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω σου.Τουλάχιστον να πεθάνεις με αξιοπρέπεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ke meta erxounte stes evropaikes xores san politikous prosfiges, ke dioumen tous ke epidomata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ¨ΕΑΝ ΘΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΜΟΡΙΑΣ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.