Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ... Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΜΠΕΝΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ"!!!

Κάθε βράδυ γύρω στις 9, όταν οι περιστάσεις το το επιτρέπουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποσύρεται στο γραφείο του για να π...

Κάθε βράδυ γύρω στις 9, όταν οι περιστάσεις το το επιτρέπουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποσύρεται στο γραφείο του για να παρακολουθήσει την τουρκική σειρά που κάνει θραύση στην ελληνική τηλεόραση, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο Βενιζέλος είναι φανατικός τηλεθεατής της συγκεκριμένης σειράς κάτι το οποίο έχει διαρρεύσει στην Ιπποκράτους, με αποτέλεσμα πολλοί «πράσινοι βουλευτές» να τον αποκαλούν πίσω από την πλάτη του «Σουλεϊμάν».

Βέβαια, όπως αναφέρει η ίδια πηγή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τη σειρά του αναφέρεται σε βουλευτές και πρώην υπουργούς χρησιμοποιώντας ονόματα πρωταγωνιστών του «Σουλεϊμάν».

9 σχόλια

  1. Τούρκογλου που λέει ο λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ.(Ν.Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έχει διαβάσει και άλλη Ιστορία
    του αρέσει του χοντρού να ονειρεύεται ότι είναι πασάς

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα του αρεσανε τα βραζιλιανικα θα λεγοτανε Βενιζελεθ;Δηλαδη οι Εβραιοι στο Ισραηλ που τρελαινονται για ελληνικη μουσικη και τους αρεσει να ακουνε Καζαντζιδη,Γλυκερια,Βερτη,Νταλαρα,Αλεξιου;Διαβαζουμε και υποστηριζουμε Στοχο επειδη ειμαστε πατριωτες αλλα λιγη σοβαροτης δε βλαπτει.Η παρακαταθηκη που εχει αφησει ο αειμνηστος Γεωργιος Καψαλης εκτος απο εφοδιο συνεπαγεται και ευθυνες.Δεν ειναι δυνατον ο Καψαλης για παραδειγμα να πολεμουσε τη βρωμιαρα Σκοπιανη ανθελληνα Αναστασια Καρακασιδου που ευτυχως ξεκουμπιστηκε απο τη Μακεδονια και σεις να αναφερεστε σε χοντρομπενι και μπαρμπαφωτη.Ο λαος ισως πολυ συντομα αναθεσει υπευθυνη θεση στους εθνικιστες για να αναλαβουν να δωσουν λυση σε φλεγοντα ζητηματα οπως ειναι η λαθρομεταναστευση που περασα πριν λιγο απο Αχαρνων και Ηπειρου για να παω σπιτι μου και παρελασε ολη η Ασια και Αφρικη,οποτε καλο θα ηταν να ειστε πιο προσεκτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο διάολο το γουρούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λενε οτι το πραγματικο του ονομα
    ειναι τουρκοτζογλου ειναι αληθεια

    για δειτε και εδω και κατι αλλους
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9427.html


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://melostisneos.wordpress.com/2011/09/02/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B1-wiki-leaks-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9/


    και εδω ο καρατζαφ ρης για δειτε τι λεει

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.