Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗ ΠΑΛΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ... ΒΙΑΣΕ 76ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!!! ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ!!!

Νέα φρίκη με δράστη νεαρό Πακιστανό αποκαλύπτεται αυτή τη φορά σε χωριό της Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της 26 Μαΐ...


Νέα φρίκη με δράστη νεαρό Πακιστανό αποκαλύπτεται αυτή τη φορά σε χωριό της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της 26 Μαΐου, ο δράστης εισέβαλε σε αγροτικό σπίτι 74χρονης ηλικιωμένης η οποία είναι γνωστό στο χωριό ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αφού ζει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι.

Η γυναίκα έχει επίσης χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Το κτήνος από το Πακιστάν αφού διέρρηξε την πόρτα της οικίας, πήγε στο δωμάτιο της ανήμπορης γυναίκας, έσκισε τα ρούχα της και την βίασε.

Στη συνέχεια ο Πακιστανός αφού ικανοποίησε τις άρρωστες ορέξεις του έσπευσε να εξαφανιστεί.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους, το αποτρόπαιο συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της περιοχής προσπάθησαν να εντοπίσουν τον Πακιστανό αλλά το γεγονός είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού στον κάμπο της Καρδίτσας ζουν και εργάζονται πολλοί αλλοδαποί στα κτήματα των ντόπιων σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες.


Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός γιατί δεν υπήρξε τόσες μέρες ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ενός τόσου σοβαρού συμβάντος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κακούργημα που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της ανήμπορης 74χρονης γυναίκας και την κακοποίησε.

Πρέπει να σημειωθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες ότι ο καταζητούμενος Πακιστανός φέρεται να έχει χτυπήσει άγρια το θύμα πριν από τις ασελγείς πράξεις.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

8 σχόλια

  1. σοβαρες ποινες σε αυτους που τους εχουν και δουλευουν...στα πακια κλαδεμα με συνοπτικες διαδικασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέμε για τα ορκ. Αλλά το μέγιστο μερίδιο ευθύνης το έχουν όσοι τους δίνουν δουλειά και στέγη. Δήμευση περιουσιών των ελληναράδων αυτών άμμεσα και κάτεργα μετά για τους ελληναράδες και τους λάθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά! τι τους κοιτάμε τους μπάσταρδους;;;; φωτιά και τσεκούρι στους λαθροεισβολείς και τους προστάτες τους. Όσοι πρασινοκοκκινομπλέ και μενεξεδί πολιτικάντηδες του "συνταγματικού τόξου" "επιμένουν" στο αντιρατσιστικό τους έκτρωμα, να το κάνουν μασούρι και να το χώσουν στον μασωνικά ξεχειλωμένο πρωκτό τους τώρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα να μεμφθούμε τον εαυτόν μας΄ Να τον δούμε στον καθρέπτη, να τον μουντζώσουμε και να τον φτύσουμε πριν το κάνουν ξένοι, αν δεν το κάνουν ειδή. Να αναλογιστούμε τι είχαμε τι έχουμε και τι μας πρέπει εξ αιτίας της ελληνοχριστιανικής μας γραμματείας και να πορευτούμε αναλόγως………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή , απολύτως συνειδητά, διότι είναι η μόνη που μπορούν να διώξουν με Βοηδοπουτσα όλα τα εκτρώματα που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα, και όσο αφορά τους τρεις προδότες που κυβερνούν θα είναι πολλή αργά για αυτούς, η έλληνες μπορούν να συχωρούν μαλακίες και λάθη, όχι ώμος συνεχές δούλεμα και ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναπαλμ στη μενανδρου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.