Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ...! ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...;;;

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου ο οποίος κατέβασε από το όχημά του δύο Αφρικαν...


Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου ο οποίος κατέβασε από το όχημά του δύο Αφρικανούς. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι ο λόγος που τους κατέβασε ήταν πως δεν πλήρωσαν εισιτήριο.

«Τους εντόπισα από την κάμερα ασφαλείας ότι δεν είχαν εισιτήριο. Αρνήθηκαν να βγάλουν εισιτήριο και τους κατέβασα από το λεωφορείο», εξήγησε ο οδηγός στην κάμερα του Alpha.

Ερωτηθείς για την αναφορά που υπέβαλε ομάδα δικηγόρων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης για ρατσιστική συμπεριφορά, ο ίδιος απάντησε: «Και αν είμαι Χρυσαυγίτης υπάρχει πρόβλημα;»

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:


-----------------------------


23 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλοδαπους γινεται τοσο ντορος, αν ηταν μη αλλοδαπος κανενας ντορος, ε σαπιο συστημα τις δικαιοσυνης αλλα και των αναρχοκουμουνιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γινει και καταγκελια εναντιον του για ανοχη σε λαθρεπιβιβαση και μαζι με την καταγκελια για ρατσιστικη συμπεριφορα και να τα βρουν οι υπηρεσιες ρατσιστικης βιας και οικονομικου εγκληματος μεταξυ τους και να μην ανακατευουν τον οδηγο.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η λογική των θολοκουλτουριαραίων, ότι δεν επιτρέπεται να προστατεύεις νόμους και κανονισμούς εάν είσαι υποστηρικτής της Χ.Α ξεπερνάει κάθε λογική!Δηλαδή τι; Mόνο εάν είσαι πασοκτζής οδηγός επιτρέπεται να κάνεις ελέγχους; Έλα Παναγία μου, που θα έλεγε και ο μακαρίτης Θ.Βέγγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν ειναι δυνατον!!!!!!τι αλλο θα δουμε σε αυτη την χωρα οπως την καταντησαν τα ληστοκομματα!παρανομουν οι αφρικανοι ζητανε και τα ρεστα για ρατσισμους!!!!!
    ωραιος ο ΠΡΟ-ΠΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ καλα τους εκανε, οι αλλοι που πληρωνουν ειναι τα κοροιδα? τα εισητηρι για πιους ειναι, γι αυτους που τους περισευουν τα λευτα? καιρος ειναι να ξαναμπουν και παλι εισπρακτορες και ολοι να πληρωνουν το αντιτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αληθεια γιατι τους εβγαλε απλως απο το λεωφορειο και δεν πληρωσαν προστιμο οπως θα πληρωνε ο καθε ελληνας επιβατης,αυτος δεν ειναι ρατσισμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντισταθειτε στην τρομοκρατια των ελληνοφωνων δοσιλογων της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπρόσκυλα και οι 11 . Έυχομε να σας διαρήξουν και να σας βιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εμενα μου φαινεται ακρως ρατσιστικη και προκλητικη η σταση του οδηγου και η απολογια του στην διμοσιογραφο. Λες και οι αλλοδαποι θα ηταν οι μονοι που δεν χτυπησαν εισητηριο εκεινη τη μερα σε εκεινο το λεοφωρειο. Υπάρχουν πάρα πολλοί που το κάνουν. Και πολλοί επείδή δεν έχουν λεφτά. Τα χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα τα αστικά και βλέπω πόσο απολίτιστη είναι η συμπεριφορά των περισσότερων οδηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας εχει παει την ελλαδα πολλα χρονια πισω δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΧΙ?Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ -ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΜΜ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πᾶντα βρίσκονται μερικοὶ προσκυνημένοι νὰ προσκυνοῦν σκυλαραπάδες καὶ ξένους τυράνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω ντρεπομε για το τρωκτικο μας κρατος .
    Αλλα ζηλευω τον οδηγο και τον θαυμαζω ειμαστε για κλαματα ντροπη στους νεο αντιρατσιστες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ετσι να αντιδρατε ψευτο σοσιαλιστες και παμε για δευτερο κομμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σιγα τη βία ...ποιος μαλάκας το σκέφτηκε......μπράβο στον οδηγο........και ξύλο την επόμενη μπας και ξεκουμπιστουν και πάνε στα τσακίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...
    ΧΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπορεί να έχεις φτιάξει ένα κράτος μπουρδέλο με δοσίλογους κυβερνώντες αλλά ο έλεγχος ρατσιστικής βίας δουλεύει ρολόι..
    Ρε δεν αφήνετε τις μαλακίες..!!
    Μεγάλο μπράβο στον οδηγό ΠΡΕΠΕΙ να το εφαρμόσουμε όλοι για να τα μαζεύουν λαθραίοι,πολιτικοί κ άπλυτοι που έχουν φτάσει τον τόπο μας στο τέλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας είναι καλά οι ΜΚΟ και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις του αντωνάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. It's disturbing that the "other passengers" started calling the driver a racist. I suspect that they were foreigners (including hardly recognizable second generation foreigners).
    In this case it's a case of "foreigners ganging up on natives to support their collective interests".
    It's also possible that it's our own college kids - the ones that haven't woken up yet.
    That would be a sad state of affairs since the problems are so obvious.
    Another note: 11 layers went after the driver. There must be money in this otherwise they would not spend their time. 11 layers....wow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δειτε σε αλλες χωρες τι γινετε αν δεν πληρωσεις εισητηριο και μετα μιληστε για ρατσισμο εδω ειμαστε και πολυ ανθρωπιστες στην ελλαδα οι οδηγοι ...κανονικα προστιμο και να δεις τι θα πει συνταγμα και νομοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.