Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

54ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ3 Η ΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...!!!

Κατόπιν συνεργασίας των Υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. με το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, πρωινές ώρες της 22-3-2013 συνελήφθη στη Νίκαια, από αστυνομικού...

Κατόπιν συνεργασίας των Υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. με το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, πρωινές ώρες της 22-3-2013 συνελήφθη στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος, 54χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, η 54χρονη το πρωί της ιδίας ημέρας μετέβη στο υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Νίκαιας, για να ενημερωθεί για την πορεία δικαιολογητικών που είχε υποβάλλει την 21-11-2012 προκειμένου να της αποδοθούν σχετικές δαπάνες.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο που έγινε από υπαλλήλους του υποκαταστήματος η προαναφερόμενη κατά το παρελθόν είχε επιδοτηθεί με μεγάλα χρηματικά ποσά για έκτακτες φαρμακευτικές περιθάλψεις από διάφορα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αττικής. Κατά δήλωση του Διευθυντή του υποκαταστήματος Νίκαιας, η ανωτέρω ημεδαπή, για τα έτη 2011-2012 έχει εισπράξει παράνομα από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, για έκτακτες ιατροφαρμακευτικές περιθάλψεις, το χρηματικό ποσό των -19.000- ευρώ περίπου. Παράλληλα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διενεργούνται έλεγχοι σε όλες τις παροχές που έλαβε η 54χρονη από το Ίδρυμα για τα έτη 2003 έως 2010.

Μετά από έλεγχο στη τσάντα της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των- 590- ευρώ ως προερχόμενο από είσπραξη της ανωτέρω από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Εννέα (9) σφραγίδες ιατρών του ΕΟΠΠΥ, φαρμακείων και νοσοκομείων.
Δύο (2) μπλοκ παραπεμπτικών του ΙΚΑ για παρακλινική εξέταση.
Εκατόν πενήντα πέντε (155) αυτοκόλλητα BARCODE διαφόρων ιατρικών σκευασμάτων.
Ένα (1) βιβλιάριο καταθέσεων της Εθνικής Τράπεζας επ’ ονόματί της.
Δύο (2) φωτοτυπικά μηχανήματα.
Ένας (1) φορητός Η/Υ
Μία (1) κεντρική μονάδα Η/Υ .
Ένα ( 1) τηλεομοιοτυπικό μηχάνημα ( ΦΑΞ ).

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.