Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΪΤΣΑ ΛΑΣΚΑΡΗ... ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ...;;;

Μεγάλο θέμα έγινε στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της 70χρονης Ζωής Λάσκαρη στην εφημερίδα «News» ότι ο πατέρας της ο Κουρούκλης ήταν α...






Μεγάλο θέμα έγινε στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της 70χρονης Ζωής Λάσκαρη στην εφημερίδα «News» ότι ο πατέρας της ο Κουρούκλης ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και δολοφονήθηκε στον Εμφύλιο, όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών. Στην ίδια συνέντευξη η Ζωΐτσα αποκάλυψε ότι έμεινε ορφανή κι από μητέρα σε ηλικία 7 ετών, χωρίς να πεί λέξη πώς πέθανε η μαμά της…




Πρόκειται περί νέας τρανής αποδείξεως ότι στην Ελλάδα βασιλεύει η Αριστερή Τρομοκρατία που δεν επιτρέπει στις δύο δημοφιλέστερες ηθοποιούς μας (Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη) να πούν ότι οι πατεράδες τους δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές!.. ΙΔΟΥ πώς έχουν τα πράγματα:

Η γεννημένη το 1942 (και όχι το 1944, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της και το αναπαράγει η Wikipedia) Ζωΐτσα Κουρούκλη (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λάσκαρη) έχασε τον πατέρα της στα τέλη του 1943. Ο Θεσσαλονικιός υπολοχαγός (και όχι συνταγματάρχης όπως αναφέρουν οι άσχετοι στο Διαδίκτυο) Κουρούκλης συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη σε ηλικία μόλις 28 ετών. Οι ΕΛΑΣίτες τον σκότωσαν προς παραδειγματισμό όλων των «Μοναρχοφασιστών» Αξιωματικών για τον εξής λόγο:

Ο μπαμπάς της Ζωΐτσας ήταν φανατικός Βασιλόφρων και αδελφός του μακαριστού στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη που (ως υπασπιστής του Κονδύλη) πρωταγωνίστησε στο Βασιλικό Αντι-Κίνημα του 1935 που κατήργησε την διεφθαρμένη Βενιζελική Δημοκρατία και επανέφερε την Βασιλεία στην Ελλάδα. Το 1974, ο θείος της Ζωΐτσας, Γ. Κουρούκλης, ίδρυσε την Β.Ε.Ο. (Βασιλική ή Βυζαντινή Εθνική Οργάνωση) της οποίας μετά τον θάνατό του ηγήθηκε ο αξέχαστος Αλέξανδρος Κουντουράς.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που πέθανε η μαμά της Ζωΐτσας το σωτήριον έτος 1949: Λίγους μήνες πρίν το τέλος του Συμμοριτοπολέμου, εγκάθετοι του Νίκου Ζαχαριάδη (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… Σλαβο-«Μακεδόνες» του Δημοκρατικού Στρατού!) την συνέλαβαν ως χήρα του Βασιλόφρονος Λοχαγού Κουρούκλη και την έσφαξαν με κονσερβοκούτι!




Ουδέποτε η 70χρονη Ζωΐτσα έχει τολμήσει να μιλήσει για τον τρόπο θανάτου της μητέρας της, διά τον φόβον των Αριστερών. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: Μια ζωή η Ζωή Λάσκαρη ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού και Συνασπισμό, ενώ στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «News» δήλωσε πως ουδέποτε αισθάνθηκε μίσος για τους φονιάδες του πατρός της!..

Αυτοί είμαστε εμείς οι Δεξιοί και γι’ αυτό πήγαμε κατά διαόλου τα τελευταία 40 χρόνια. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν τον μπαμπά της Λάσκαρη τον είχαν σκοτώσει οι Χίτες και οι Ταγματασφαλίτες; Θα είχε γεμίσει η Ελλάδα αγάλματά του και ο Συριζώνυμος Λιάπης θα τελούσε κάθε χρόνο το μνημόσυνό του με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια…

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ ΠΕΤΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣE ΛΑΚΟ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ... ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

8 σχόλια

  1. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ

    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

    ΟΠΩΣ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ Η ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΔΕΙΛΕΣ ΚΟΤΕΣ

    ΦΑΗΛΟ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΟΦΑΓΙΑΣ....
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΡΕΖΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η αλήθεια για τους δεξιούς,πού συνχωρούνε τους αριστερούς κατσαπλιάδες.Αλλά οι αριστεροί ποτέ δεν συνχωρούμε γιατί δεν υπάρχει τέτοια λέξι στο λεξιλόγιο τους.Όλοι οι δολοφόνοι αριστεροί που γυρίσανε από το παραπέτεσμα με τις αγλικές λίρες που τια ξεθάψανε το μυαλό τους είναι πάντα στο κακό της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μελετατε αυτο το μπολγκ για την κομουνιστικη κατοχη της πατριδας μας

    http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2013/01/1944.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καποιοςαπο Νορβηγια9 Ιανουαρίου 2013 στις 6:00 μ.μ.

    Αυτη ηθολοκολτουρα και ο αριστερος προοδευτισμος ειναι η καταστροφη μας.Καλα να ειναι η εφημεριδα μας ουτους βγαζει στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .ΤΑ ΜΜΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ .ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ . ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΜΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχριστον στα άρθρα σας, καλό θα ήταν να αφήνετε τους αναγνώστες να κρίνουν και όχι να καθοδηγήτε. Όσο για τη Βουγιουκλακη όλοι γνώριζαν οτι δεν συμπαθούσε τους αριστερούς. Όπως και να έχει ο δολοφόνος είναι δολοφόνος και δεν έχει σχέση αριστεράς και δεξιάς. Όλοι τα ίδιο είναι και όλοι το ίδιο θέλουν. Την εξουσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πατέρας της Βουγιουκλάκη ήταν κατοχικός νομάρχης (εκτελέστηκε για τους προφανείς λόγους) και ο πατέρας της Λάσκαρη όντως εκτελέστηκε πριν ξεκινήσει ο άτυπος εμφύλιος επί Κατοχής (οι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ ΕΛΑΣ και ΕΔΕΣ άρχισαν τον Οκτώβριο του 1943).

    Η Βουγιουκλάκη, σύμφωνα με συνεντεύξεις της στην Κορομηλά, στην Πιπιλή και στο Χατζηνικολάου, θεωρούσε αναχρονιστικό το θεσμό της βασιλείας (όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο), επέκρινε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν πεθάνει γιατί έβαλε τα ΜΑΤ να χτυπάνε συνταξιούχους και διαπίστωσε ότι "ο σοσιαλισμός ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε σε αυτή τη χώρα και δεν κατακτήθηκαν ποτέ τα δικαιώματα των εργαζομένων". Επίσης ήταν πολύ καλή φίλη με τη συμμαθήτριά της, την Καρέζη, που στήριζε το ΚΚΕ (εν αντιθέσει με τον πατέρα της τελευταίας που ήταν μεταξικός και με τον οποίο είχε διακόψει οποιαδήποτε επικοινωνία πολύ πριν αποκτήσει σαφή πολιτικό προσανατολισμό).

    Η Λάσκαρη, από την άλλη, ανακαλύφθηκε και αναδείχθηκε από τον αριστερό Γιάννη Δαλιανίδη και παντρεύτηκε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που πρώτος έστειλε στο δικαστήριο τους χουντικούς. Αριστερή δεν ήταν ποτέ (υπήρξε δημοτική σύμβουλος με τον Αβραμόπουλο), αλλά είχε καλές σχέσεις με το ΚΚΕ εσωτερικού (βλέπε Κύρκο και σημερινή ΔΗΜΑΡ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.