Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΟ YOUTUBE... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ... ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Απαγόρευσαν το χριστουγεννιάτι...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ...

ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Απαγόρευσαν το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής λόγω... "ρητορικής μίσους"

Ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα βίντεο, γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για μία αξέχαστη εποχή, απαγορεύθηκε και διεγράφη από το διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: "Καλά Χριστούγεννα από την Χρυσή Αυγή σε όλους τους Έλληνες" με εικόνες από την παλιά Αθήνα.

Ο διαδικτυακός τόπος Youtube το απέσυρε δηλώνοντας ότι προάγει τη... "ρητορική μίσους"! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια. Μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι απαγορεύεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, για να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το εν λόγω βίντεο απεσύρθη σε χρόνο ρεκόρ. Σίγουρα οι εικόνες και τα μηνύματα που περιέχει μιλούν στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Προχωράμε σε νέα ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο dailymotion και καλούμε όλους τους Έλληνες να προωθήσουν αυτή την όμορφη σύνθεση εικόνων και ήχων, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές μας για γρήγορη απελευθέρωση από τη στυγνή τυρρανία που εξουσιάζει τον κόσμο.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  ΜΕΤΑ ΤΟ YOUTUBE ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILYMOTION TO BINTEO ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

7 σχόλια

  1. Σ'εκείνη τη "Παλαιά" Αθήνα δεν ήταν που χιλιάδες έλληνες είχαν φύγει μετανάστες και υπήρξαν θύματα ρατσισμού;Αυτο που πρεσβέβει τώρα ο νοσταλγός του video. Καλή χρονιά με περισσότερο μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηρθε ο καιρος για το Hellastube!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ανέβασα και εγώ!
    Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες στο διαδίκτυο.
    Θα φάνε τα νύχια τους οι εβραίες κατσαρίδες που έχουν το youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλτε ενα σερβερ εσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.43

    Δειτε εδω,,

    http://www.youtube.com/watch?v=oBoYzWksgQI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @24/12/12 5:01 μ.μ.
    Στά ξένα δέν μάς ενόχλησε κανείς, γιά δυτικούς λαούς μιλάμε.
    Μόνο κάτι "περιούσιοι" μάς ρουφιάνευαν διαρκώς, καί εξακολουθούν. Αυτοί μισούν θανάσιμα ΕΜΑΣ τούς ΕΛΛΗΝΕΣ. Εσύ τί είσαι άρά γε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.