Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΩΝΙΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ... ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!

Έχουνε τρελαθεί οι Συριζαίοι κληρικοί και θεολόγοι που λυμαίνονται τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM εκεί στην οδό Αθηνάς. Στις 8.30 τ...

Έχουνε τρελαθεί οι Συριζαίοι κληρικοί και θεολόγοι που λυμαίνονται τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM εκεί στην οδό Αθηνάς. Στις 8.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο πατήρ Πέτρος Μινώπετρος φιλοξενούσε την κουλτουριάρα σκηνοθέτιδα Μίρκα Γιερμεντζάκη. Απολαύστε επί λέξει διάλογο, για να καταλάβετε πού το πάνε οι κύριοι του 89,5 FM: ΜΙΡΚΑ: «Θα με δείρετε αν σας πώ ότι αισθάνθηκα στο Τζαμί στην Ιερουσαλήμ το ίδιο δέος όπως στον Πανάγιο Τάφο; Τρελάθηκα»!.. ΠΑΤΗΡ ΜΙΝΩΠΕΤΡΟΣ: « Ή και σε μία Συναγωγή, όπου υπάρχει το Ιερό, το ίδιο αισθάνεσαι. Σεβασμός απέναντι στο Ιερό»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ο επίσημος Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος καλλιεργεί το Ιδανικό της Πανθρησκείας: Ακριβώς το ίδιο είναι να προσευχηθείς σε έναν Xριστιανικό ναό, σε ένα Τζαμί ή σε μία Συναγωγή!.. Και οι τρείς τόποι είναι εξίσου ιεροί, σύμφωνα με την Συριζέϊκη Θεολογία των εγκαθέτων του Συριζώνυμου Λιάπη... p.p. - stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Ε ΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικός ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ-γκρούβυ ο τέως σταθμός τής Εκκλησίας.
    Εκοψαν όλους τούς θεολόγους καί όλους τούς πατριώτες όπως τόν Παν.Κίκιλη ( Η Ελλάδα πού αντιστέκεται, η Ελλάδα πού επιμένει ) γιά νά πλακώσει η χολέρα τών οικουμενιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγγυροτατη πληροφορια: Αναμφισβητητη. Ξεκινησε η συμφωνια απο την εποχη που ο Πορτοσαλτε αρχισε να μαζευει τροφιμα για να ταιζει ο Συριζονυμος τους λαθρομεταναστες.... Η ραδιοσταθμος της εκκλησιας της Ελλαδος, εχει δωθει στον Σκαι. Ενοικιασθη η συχνοτητα για μεγαλη χρονικη περιοδο. Πριν λιγο καιρο, ο σταθμος εφυγε απο το κτιριο της Ιερας Συνοδου κι εγκατασταθηκε σε νοικισμενη πολυκατοικια της οδου Αθηνας 30(3-4ος οροφος) και η αλλαγη "χρησης" γινεται βημα βημα. Ισως προλαβουμε μαλιστα να τον δουμε να στηριζει και φανερα τον ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες (λεω ισως γιατι δεν ξερω ποτε θα γινουν οι εκλογες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή κι απαραίτηττη η θρησκεία, εφόσον δεν όδηγεί σε μονόπλευρο δογματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.