Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...! ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ" ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ...


ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ" ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΠΕΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ! ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ...!!! ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ...!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ'' ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟ...!!!



9 σχόλια

  1. Να αγιάσουν τα χεράκια σας. Στείλτε μου μιά φωτογραφία των παληκαριών να την βάλω στο εικονοστάσι. Με το καλό και τον τυρανόσαυρο τον Βενιζέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε πιλιτικατζη παρτο χαμπαρι δεν ειναι χρυσαυγιτες ειναι ο απλος κοσμος σας εχειβαρεθει δεν εχει σχεση χρωμα και κομμα ,σου προτεινω αλλαξε επαγγελμα ,οι Ελληνες δεν θελουν να βλεπουν πολιτικους.παντως σου ευχομαι περαστικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε δυστυχώς δέν είναι επίθεση χρυσαυγιτών αλλά κακοστημένη προβοκάτσια, διαφορετικά εκτός απο τους μώλωπες θα έπρεπε να του λείπανε και δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλος ψευτης και ανθελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντροφε, όταν φας ξύλο απ΄τους Χρυσαυγίτες θα το καταλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. soy to eipan...............;;;;;;; ama soy elegan oti toys esteile oi mana soy giati den se theli gia paiditis kai htane plhrwmenh apo thn mana soy ti tha eleges oti oi manes me ayta poy vlepoyn ti tha protimoysan kalitira kai eglimaties ta pedia toys i kai ston tafo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σιγα μη τον χτυπησε κανενασ αυτον τον πουστη.
    φαντασιοπληκτος ειναι και ηταν στημενο στορυ να συκοφαντησει τη Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.