Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

«Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν η έκρηξη αυτή θα ερχόταν, το είχαμε προβλέψει το είχαμε επισημάνει ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσε...



«Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν η έκρηξη αυτή θα ερχόταν, το είχαμε προβλέψει το είχαμε επισημάνει ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης, τραυματίστηκαν συνάδελφοι η σχολή καταστράφηκε» θα πει η πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Σταυρούλα Τζατζανά.

Επί τόπου ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης που μίλησε για σχέδιο αντιμετώπισης της διαμονής των μεταναστών σήμερα αφού οι καταστροφές δεν επιτρέπουν να μπουν στους θαλάμους, αφού έσπασαν όλα τα τζάμια των κοιτώνων, έκαψαν τα στρώματα, γκρέμισαν τοίχους και εκτόξευαν πέτρες στους αστυνομικούς. Στον χώρο όπου υπήρχαν την ώρα της εξέγερσης μόνο 15 αστυνομικοί για 500 λαθρομετανάστες έσπευσαν δυνάμεις από την γύρω περιοχή, ενώ η φωτιά έσβησε και γίνεται προσπάθεια για την διαπραγμάτευση και μεταφορά και των τραυματιών λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο.

Μελαχροινή Μαρτίδου Βίντεο από το χώρο της εξέγερσης για το xronos.gr. Δείτε το βίντεο:



δειτε επισησ: ΑΡΧΙΣΑΜΕ... ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ... 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...!!!
----------------------------------------

2 σχόλια

  1. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ : ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ?? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ : ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ?? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.