Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ... ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ" ΡΕΠΟΥΣΗ

Για συμπόρευση με «ακραίες νεοναζιστικού χαρακτήρα κινήσεις» κατηγορούν οι Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, τον Μη...

Για συμπόρευση με «ακραίες νεοναζιστικού χαρακτήρα κινήσεις» κατηγορούν οι Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ λόγω της μήνυσης που κατέθεσε ο δεύτερος κατά των συντελεστών της θεατρικής παράστασης Corpus Christi.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «Προσβολή στα δημοκρατικά αισθήματα των Πειραιωτών είναι η κατάθεση μήνυσης κατά της θεατρικής παράστασης Corpus Christi από τη μεριά του Μητροπολίτη Πειραιά με τη συνοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όσα ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Θέατρο Χυτήριο καταδικάστηκαν από όλο το δημοκρατικό κόσμο της χώρας. Δεν μπορούν να επιδοκιμάζονται από την εκκλησία.

Δεν μπορεί η εκκλησία να συμπορεύεται με ακραίες νεοναζιστικού χαρακτήρα κινήσεις που βάλουν κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος»

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ,ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dhladi Kura -Tourkala KAI OXRISTOS EITAN NAZISTHS?-DIOTI OI AN8RWPOI AUTOI EPHGAN EKSW APO TO XUTHRIO AUTO,GIA NA UPERASPISOUN TON XRISTO ETSI?
    KAI PROSBAL8HKES ESI POU FWNAZAN XRISTIANIKA SUN8HMATA?
    OI ELLHNES XRISTIANOI DEN PROSBALWNTE GIA TO DH8EN 8EATRIKO ERGO ENOS POUSTH?
    H ELLHNIKH EPISHMH 8RHSKEIA DEN PROSBALETE?
    TA DHMOKRATIKA AIS8HMATA TOU KA8E PALABOU H LAMOGIOU STIN ELLADA, EINE UPERANW TWN 8RHSKEUTIKWN AIS8HMATWN ENOS OLOKLHROU LAOU?
    GIATI DEN APOKALEIS RATSISTES KAI FASISTES KAI TOUS MOUSOULMANOUS,POU KSESHKWNWNTE ME TO PARAMIKRO GIA TON 8EO TOUS?
    RE AEI STON GERO DIAOLO SOURGELO-KARAGKIOZENA-TOURKOSPORH...
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΦΡΟΚΑΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΣΑΤΕ Κ..Ο ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΗΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.