Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ... ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!

Ηλίας Παναγιώταρος: «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα… αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό» ...


Ηλίας Παναγιώταρος: «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα… αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό»


«Στη χώρα έχουν επιβάλλει συνθήκες πολέμου τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και κυρίως οι εγκληματίες αλλοδαποί, μαζί με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους,  που βιαιοπραγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού». Αυτό είπα στο BBC, δυστυχώς τα λεγόμενά μου παραφράστηκαν κατά το δοκούν. Είπα επίσης και κάτι άλλο – που κόπηκε εξ΄ ολοκλήρου - όταν ρωτήθηκα για τους λόγους που η Ευρώπη… φοβάται την Χρυσή Αυγή. Είπα ότι «η υγιής Ευρώπη των εθνών – και όχι τα αφεντικά που καταδυναστεύουν την Ευρώπη και την Ελλάδα -  δεν έχει τίποτα να φοβάται από την Χρυσή Αυγή, που είναι πολύ πιο δημοκρατικό κόμμα, από όλους τους δήθεν δημοκράτες».

--------------------------------------


4 σχόλια

  1. αφου υπαρχει βιντεο που το λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Α)ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Β) ΤΙΣ ΄΄ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Γ) ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ΄΄ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορίστε το βίντεο ρε παιδιά τι αγχώνεστε: http://www.bbc.co.uk/news/world-19976841

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΕΘΑ ΕΤΟΙΜΟΙ.Λ.Ο.Κ SRBIA GARDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.