Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: (ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΝΘΙΜΕ...) ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Τα εύσημα του αρχικίναιδου Γρηγόρη Βαλλιανάτου κέρδισε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος Ρούσσας. Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Απλούστατα, ...


Τα εύσημα του αρχικίναιδου Γρηγόρη Βαλλιανάτου κέρδισε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος Ρούσσας. Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Απλούστατα, ο 77χρονος Άνθιμος βγήκε το βραδάκι της Τετάρτης 26-9-2012 στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη («Extra») και κατήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά ΕΚΤΡΟΠΗ και απειλή για το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα!.. Για να γίνει ακόμη προοδευτικότερος, ο Άγιος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως το 45% των Συσσιτίων που μοιράζει καθημερινά η Μητρόπολίς του πάει σε Λαθρομετανάστες!.. Οι δύο αυτές δηλώσεις του Δεσπότη της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» ενθουσίασαν τον παριστάμενο στο στούντιο του «Extra», Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος συνεχάρη τον Άνθιμο και τον κάλεσε να μη ξαναχρησιμοποιήσει την λέξη «Λαθρομετανάστης», διότι δεν είναι καθόλου χριστιανικό να λέμε πως υπάρχουν Λαθραίοι άνθρωποι!.. Αμέσως μετά, ο διασημότερος Έλλην ομοφυλόφιλος είπε επί λέξει: «Καταλαβαίνω ότι η Χρυσή Αυγή με τις κλωτσιές που ρίχνει, δραστηριοποιεί έναν τομέα ο οποίος κοιμάται. Το λέω εγώ αυτό και είναι τραγικό, διότι με την Χρυσή Αυγή έχουμε αγκαλιαστεί και κάνα – δυό φορές»!..

Με την φράση «έχουμε αγκαλιαστεί», ο Βαλλιανάτος εννοούσε προφανώς την παρουσίαση του «Μακεδονικού Λεξικού» από τους Σλαβομακεδόνες του «Ουράνιου Τόξου» στην Αίθουσα των Ξένων Ανταποκριτών (2 Ιουνίου 2009), όταν η Χρυσή Αυγή με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο μπούκαρε στην αίθουσα και έκανε τους παρισταμένους ανθέλληνες να χεστούν από τον φόβο τους. Όταν κάποιοι χρυσαυγίτες κινήθηκαν απειλητικά προς τον παριστάμενο στην εκδήλωση Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο γράφων έσπευσε να προστατέψει τον μεσήλικα κίναιδο, ο οποίος και ευχαρίστησε τον γράφοντα διά την χριστιανικήν του πράξιν, μόλις οι Χρυσαυγίται απεχώρησαν!..

Επανέρχομαι στην εκπομπή του «Extra»: Μόλις τέλειωσαν οι ύμνοι του Βαλλιανάτου προς τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης, ο οικοδεσπότης Φουρθιώτης έβγαλε στο τηλέφωνο τον Ηλία τον Κασιδιάρη και του έθεσε υπόψιν τις δηλώσεις του Δεσπότη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε ως εξής: «Όλο το πολιτικό Σύστημα από Νέα Δημοκρατία μέχρι Σύριζα βρίζει την Χρυσή Αυγή. Ε, τώρα μπήκε και η Εκκλησία στο παιχνίδι αυτό, λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους»!.. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ, ρωτάμε τον Άνθιμο Ρούσσα: Παναγιώτατε, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συνιστά εκτροπή; Οι κίναιδοι δεν συνιστούν εκτροπή; Το ΚΚΕ και ο Σύριζα δεν συνιστούν εκτροπή; Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός συνιστά εκτροπή;

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος" - Πέμπτη 4 Οκτ. 2012

10 σχόλια

  1. αηντε προβατα του ποιμνιου του τρεξτε τωρα να εκκλησιαστητε απ αυτον τον δημοκρατεστατο επισκοπο που εισεπραξε εγκωμια απο τον αρχικιναιδο Βαλιανατο! ναι τον Βαλιανατο που ετρεξε τοτε στην παρασταση για το περιβοητο σλαυομακεδονικο λεξικο και ακουσε το κραξιμο του αιωνα απο τον Ηλια τον Παναγιωταρο της Χρυσης Αυγης! κατα ταλλα ο Ανθιμος υπερασπιζεται την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άνθιμος δεν είναι εθνικιστής, ούτε καν πατριώτης. Είναι κάτι σαν το ψωμιάδη...ψώνιο για τα κανάλια και πατριώτης κατα περίσταση. Έχω προσωπικό περιστατικό απο παλιά όταν όλοι λέγαν "πες τα χρυσόστομε". Απλά τώρα έδειξε μια μικρή πτυχή του πραγματικού του εαυτού... Αυτά προς το παρόν...

    "Διογένης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοτο συστημα εναντιον της Χ.Α και η εκκλησια αποτελει κολωνα του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφηστε τον Ανθιμο να λεει οτι θελει ,εξ αλλου οσο ποιο ψηλα βρισκεσαι στη Ιεραρχια τοσο ποιο πολυ βαλλεσαι απο τον πονηρο και ψωνιζεσαι. Εγω ξερω πολλους ιερεις απλους με πνευματικοτητα που επικροτουν το εργο και τη δραση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, ρε πλάκα που έχετε! Τώρα ξαφνικά είναι κακός ο Άνθιμος; Ξεχνάτε πόσες χιλιάδες αμόρφωτα πρόβατα έστειλε να ψηφίσουν χρυσή αυγή; Κι αν είναι κολωνα του συστήματος η εκκλησία, η Χ.Α. είναι ολόκληρη σειρά από κολώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ.ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΗΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μούγκα στη στρούγκα Άνθιμε για την προμελετημένη υποβάθμιση - κατάργηση των θρησκευτικών από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πού είναι το ενδιαφέρον σου για τα τόσα κενά σε όλη την Ελλάδα;;; Ο αδελφός του Βαλλιανάτου δεν σε ενημερώνει για αυτά;;; Αποφάσισες μήπως να ομοιάσεις με τη Ρεπούση και την παρέα της;;; μήπως θα πας να δεις και την παράσταση;;; Σε περιμένει ο Κούλογλου για συνέντευξη...και από πού έως πού μοιράζεις την περιουσία της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας και τις όποιες φιλανθρωπικές κινήσεις των ελλήνων πολιτών σε λαθροεισβολείς;;; το παίζεις μήπως καλός χριστιανός;;; μπας και θα κάνεις έρανο για να στήσει ο συμπατριώτης σου ο κρασοπότης το άγαλμα του σφαγέα στη Θεσσαλονίκη;;; για μάθε λοιπόν πως 500.000 ελληνόπουλα υποσιτίζονται και +1.500.000 είναι μέχρι στιγμής οι Έλληνες & Ελληνίδες άνεργοι/ες με την εισαγόμενη εγκληματικότητα να καλπάζει. Μάθε επίσης πως για τον κάθε λαθροεισβολέα, είτε φυλακισμένο είτε αγύρτη, οι κύριοι της κυβέρνησης λαμβάνουν ημερησίως από την Ε.Ε. 45 ευρώ το κεφάλι. Αν κάνεις πως δεν τα ξέρεις πήγαινε και ρώτησε και απαίτησε να σου δίνουν αυτά τα λεφτά για να διοργανώνεις συσσίτια υπέρ τους! Αρκετά ανεχτήκαμε το παραμύθι των δύσμοιρων "λαθροεποίκων" !!!! Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SYMPARASTASH TOY RASOFOROY FATXER ANTXHMOY STON POION???????STON ARXIPOYSTH TON BAAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΝ ΑΝΘΙΜΟ.ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ Κ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΝ ΚΑΙΡΩΝ.ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΠΡΟΒΑΤΑ Κ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ 30ΧΡ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΟΙ ΜΙΖΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΤΑ ΧΡΕΗ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΠΑΤΟ,ΤΑ 3ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ Κ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ?ΠΟΥ ΔΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ Κ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.