Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ... ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!

Ποινικές διώξεις για βαριά αδικήματα σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου για την κουκούλα ασκήθηκαν σε βάρος των 24 συλληφθέντων κατά...


Ποινικές διώξεις για βαριά αδικήματα σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου για την κουκούλα ασκήθηκαν σε βάρος των 24 συλληφθέντων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα, την Τρίτη, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών σε βαθμό κακουργήματος, διατάραξη κοινής ειρήνης από δράσεις με κουκούλες, αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου, παράνομη οπλοφορία, απείθεια και απρόκλητη έργω εξύβριση.

Εν τω μεταξύ ο 56χρονος άντρας αμερικανικής καταγωγής που έτρεχε γυμνός στο Σύνταγμα, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο δικαστήριο κατηγορούμενος, καθώς δεν είχε στην κατοχή του το διαβατήριό του. Κατηγορείται για προσβολή δημοσίας αιδούς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβουν προθεσμία. defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.