Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...!!! ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΝΕΑΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"...!!!

Πληροφορίες του "Στόχου" από την Έδεσσα λένε πως το σκουληκάκι έκανε βόλτες στους καταράκτες με την προκλητική μπλούζα που αμφ...


Πληροφορίες του "Στόχου" από την Έδεσσα λένε πως το σκουληκάκι έκανε βόλτες στους καταράκτες με την προκλητική μπλούζα που αμφισβητεί εκτός από την ιστορία και τα εδάφη της εως τώρα απελευθερωμένης Μακεδονίας! Ο νεαρός γυφτοσκοπιανός προσήχθη από άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι τον "έπεισαν" ότι πρέπει να βγάλει την μπλούζα για να αφεθεί ελεύθερος, όπως και δυστυχώς έγινε...! 



ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ...;;;


"ΣΤΟΧΟΣ"



------------------------------------------------

4 σχόλια

  1. Δεν θέλει απέλαση αυτός. Θέλει να του βάλεις μια άλλη μπλούζα που θα λέει "ΕΙΜΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ" και να δημοσιευσεις παντού φωτογραφίες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά, ένας μαλάκας εδεσαίος δεν βρέθηκε να τον γαμήσει τον παλιόπουστα?? βρίσκουν και τα κάνουν, εμείς φταίμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε απελασεις ουτε συληψεις ουτε τιποτα
    αν ειμασταν σοβαρος και υγειης λαος και οχι παρηκμασμενος-αριστεριστης-υπερκαταναλωτης, θα επρεπε χιλιαδες ελληνες να συναγωνιζονταν ποιος θα τον πρωτο-πετσοκοψει και να ριξει τα κομματια του στους καταρακτες της εδεσσας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί τα χαϊδεύετε ρε τα γυφτο-σκοπιανά ερπετά ; Σαπίστε τα στο ξύλο τα κ λόπαιδα και στείλτε τα από εκεί που ήρθαν , με την επισήμανση ότι εάν ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα , θα τα ψάχνουν οι γύφτισες μανάδες τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.