Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...!!! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ "ΕΜΠΛΕΞΑΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!!!

ΘΕΩΡΗΣΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜ...

ΘΕΩΡΗΣΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΣΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ!!!



ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ...! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΥΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ":

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας και όταν οι τελευταίοι σε αυτοί συμμετέχοντες περνούσαν από τον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού επί των οδών Λαοδικείας και Κύπρου, σημειώθηκε ένα επεισόδιο μικρής έντασης μεταξύ μεταναστών και ενός άνδρα ελληνικής υπηκοότητας. Ο άνδρας σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ πριν συμμετείχε στην πορεία, για άγνωστους λόγους έμεινε πίσω, όταν ξαναπλησίασε σε αυτή, οι μετανάστες τον θεώρησαν μέλος της Χρυσής Αυγής και τον αποκαλούσαν «φασίστα». Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είδαν το περιστατικο επενέβησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ αυτών και των μεταναστών. Η κατάληξη του επεισοδίου άφησε πίσω της έναν ελαφρά τραυματισμένο οπαδό του Ολυμπιακού και ένα σπασμένο μηχανάκι.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...;;;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ...;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ...!!! ΚΟ - ΛΑ - ΣΗ ...!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ 3838/2010 ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...!!!

-----------------------------


5 σχόλια

  1. MONON η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν εκεί ούτος ώστε να μπλοκάρει την επέλαση των λαθροεισβολέων και των οργανών της Ρόζα !
    Ούτε στην Νίκαια ούτε πουθενά , εξώ οι αναρχοσυμμορίτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη τα απλυτα γαβρακια φαυγαν και ξηλο ,καλα να παθει αφου τους στιριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Λαθρο τα παιρνουν απο τον αλαφουζο γιαυτο και τους υποστηριζει απο το καναλι του.
    Καλα κανουν

    Γκολ και λαθροξυλο στον πουστ..ρα τον θρυλο

    Τιφυλαρα και μαυρη γενια
    μπες στο το λιμανι και σκισε
    τους γαυρους τα μου..νια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μην σκίσουν κανά καλσόν οι γαύροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασισταριό δεν σας φτάνει το ξύλο που φάγατε; Θέλετε κι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.