Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Και η φωτογραφία από την Ελλάδα που τους βολεύει... ΠΡΟΣΟΧΗ... ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ -ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝ...

Και η φωτογραφία από την Ελλάδα που τους βολεύει...
ΠΡΟΣΟΧΗ... ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ -ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:


Εξακολουθούν να καταφθάνουν συγκλονιστικές ειδήσεις από την Ελλάδα η παραμονή της οποίας στη ζώνη του ευρώ κρέμεται από μια κλωστή.

Καθημερινά καταγράφονται συνεχείς αυτοκτονίες και κλείνουν μια προς μια οι επιχειρήσεις. Εντωμεταξύ τα Ηνωμένα Έθνη (ΗΕ) προειδοποίησαν την Ελλάδα στο θέμα των ρατσιστικών επιθέσεων που είναι σε έξαρση.

Η Ελλάδα διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της. Από την μια η αύξηση της φτώχειας και της ανεργίας και από την άλλη η έξαρση του ρατσισμού βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας ενόψει των επαναληπτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 17 Ιουνίου.

Μετανάστης δέχθηκε επίθεση από ρατσιστές σε σταθμό του μέτρο στην Αθήνα. Ο Πακιστανός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 30 περίπου ρατσιστές νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των ΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα είπε ότι τους τελευταίους 18 μήνες είναι σε έξαρση οι ρατσιστικές επιθέσεις στην χώρα, προειδοποιώντας ότι είναι ανησυχητική η κατάσταση.

Πολλαπλασιάζονται τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας ενόψει των επαναληπτικών εκλογών. Η αδυναμία του να αντεπεξέλθει στα χρέη οδήγησε έναν ακόμη συνταξιούχο στην αυτοχειρία στην Αθήνα.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του ο ηλικιωμένος άνδρας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Στις επιχειρήσεις που έκλεισαν πρόσφατα προστέθηκε και ένα ξενοδοχείο κατηγορίας πέντε αστέρων του κέντρου της Αθήνας.

Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει και αύξηση των ορδών ανέργων.

Οι περισσότερες από τις ελληνικές οικογένειες που ανήκαν κάποτε στη μεσαία τάξη τώρα γυρεύουν τη βοήθεια διαφόρων οργανισμών για να συντηρήσει τα παιδιά του.

Ένας από τους πολλούς ανέργους είναι και ο Γιάννης, ο οποίος ομολογεί ότι καλύπτει τις ανάγκες των δίδυμων κοριτσιών του που είναι 7 χρονών από το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Το σωματείο έχει απλώσει το χέρι σε 450 οικογένειες που έχουν ζητήσει τη βοήθεια του προσφέρει τρόφιμα σε 800 παιδιά. Αλλά και αυτό αντιμετωπίζει προβλήματα διότι το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση για να φορολογήσει ακόμη και τις δωρεές προκαλούν προβλήματα.

Η κυβέρνηση έχει ένα κακό μαντάτο για τον ελληνικό λαό. Αν δεν δοθεί εξωτερική βοήθεια στην Ελλάδα εντός των επόμενων δυο εβδομάδων θα υπάρξουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση κατά τους επόμενους μήνες. trt


---------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.